Iznenađenje na Maldivima: Bogati biznismen želi da oženi Katarinu Živković

Iznenađenje na Maldivima: Bogati biznismen želi da oženi Katarinu Živković

10/11/2019

0

Katarina Živković otišla je na odmor sa drugaricama, a izabrala je egzotičnu destinaciju - Maldive.

Pevačica nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlepio čim je ugledao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 9. Нов 2019. у 4:44 PST

- Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru - kaže za Alo izvor blizak pevačici i dodaje:

- Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 8. Нов 2019. у 2:46 PST

Momak koji otprilike ima 35 godina bio je opčinjen Kaćom. Kasnije se ispostavilo da živi u Australiji i da ima nekoliko svojih firmi tamo, kaže izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 8. Нов 2019. у 9:11 PST

- Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cveće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada. No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku: "Dao bih sve da budeš moja žena". Nakon ove rečenice, nastao je opšti smeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak - otkriva izvor za dnevni list Alo.

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Instagram

Najnovije vesti