Ana Pendić Radoš sa osmehom gleda na svoj ljubavni život: Bila sam sa svim muškarcima koji su mi se sviđali

Ana Pendić Radoš sa osmehom gleda na svoj ljubavni život: Bila sam sa svim muškarcima koji su mi se sviđali

Autor: | 12/11/2019

0

Nasmejana, lepa, čista, otvorena i zabavna, Ana Pendić Radoš više od dve decenije ostaje verna jednoj televiziji. Apsolvent italijanskog jezika, danas je jedna od najpopularnijih prezenterki u zabavnim programima. Ona je žena bez prenemaganja, slobodnog i veselog duha, odana porodici.

Bila je manekenka, voditeljka "Bulevara", "loto" devojka, danas voditeljka emisije "Paparaco lov"...

Ana je nedavno otkrila kako je u tinejdž godinama patila zbog visine, ali se sa tim veoma brzo suočila.

- Taj kompleks je svakako prestao u srednjoj školi, gde sam svoju visinu prihvatila kao prednost. Ceo život nosim visoke štikle, imala sam momke koji su bili niži od mene i nikad nisam imala problem s tim. Moji roditelji su oboje visoki, tako da su me na vreme naučili da je to nešto što ne možemo promeniti, već treba da pokušamo da iz toga izvučemo neku prednost. Što sam i učinila otisnuvši se u manekenske vode - iskrena je Ana u intervjuu za Kurir.

Ana ne krije da je uvek imala sreće u ljubavi.

- Bila sam sa svim muškarcima koji su mi se sviđali, nekad na moju inicijativu, nekad na njihovu, neki su ostavljali mene, neke ja, s nekima sam bila godinama, sa nekima danima. Na svoj ljubavni život uvek se osvrćem s osmehom.

Od kako se pre šest godina ostvarila u ulozi majke, centar njenog sveta je ćerkica Sara, a dnevne obaveze su brojne.

- Danas se od žene očekuje i da joj proja svaki put uspe, i da kupi 60 različitih flomastera za dete, i da je uvek tu za muža, i da je negovana, i da je briljantna u poslu, i da je uvek tu za prijatelje, i da je kuća čista, ali da uvek ima novu haljinu. Pa ko to još može? Niko. Kada to shvatite, život je mnogo lakši. Sara je predškolac i mnogo se raduje kad ima domaći. Sada je u fazi kad me stalno zapitkuje kako se piše koje slovo. Juče je vežbala kako da napiše pismo Deda Mrazu, mada je to više ljubav prema igračkama nego prema slovima. Zanima je i matematika, sabiranje, ali je počela da razume i množenje. Kada je raspoložena, sama sve završi za pet minuta, ali zato kad nije, nema te sile koja će je nešto naterati. Moja mama kaže: "Znam na koga je!" - sa osmehom kaže voditeljka.

Na pitanje da li je srećna supruga, Ana odgovara:

- Vojkan i ja smo se dve godine intezivno družili pre nego što smo ušli u vezu. Za to vreme smo se suštinski upoznali i tu nije bilo iznenađenja. S vremenom početna zaljubljenost pređe u drugačiju vrstu ljubavi. U međuvremenu smo postali roditelji, što nas je dodatno zbližilo. Radimo na našem braku, ne uzimamo ga zdravo za gotovo, osvežavamo ga putovanjima i najviše na svetu volimo kada smo sve troje zajedno.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još