Dženifer Aniston suptilno prozvala Anđelinu Džoli

Dženifer Aniston suptilno prozvala Anđelinu Džoli

Autor: | 14/11/2019

0

Glumica Dženifer Aniston je planetarnu slavu stekla u seriji "Prijatelji", i godinama nakon završetka emitovanja serije, mnogi je poistovećuju sa čuvenom Rejčel. Nakon kultne serije glumila je u mnogim filmovima, ali ipak nije uspela da postigne uspeh sa početka karijere. Zato je njene nedavna odluka da se vrati na male ekrane u seriji  'The Morning Show' obradovala njene obožavaoce.

Tim povodom dala je komentar za američke medije iz kojeg su mnogi zaključili da se zamerila  Anđelini Džoli, koja joj je preotela bivšeg supruga Breda Pita.

Ona je istakla kako ne planira da glumi u Marvelovim filmovima jer smatra da oni umanjuju vrednost filmske umetnosti, prenosi "Globe magazin". I spomenuti magazin je ovaj komentar protumačio kao ciljani napad na Anđelinu Džoli koja će uskoro zaigrati u Marvelovom filmu "The Eternals".

Dženifer se nikad nije oporavila posle razvoda od Breda

Dženifer Aniston se za Breda Pita udala 2000. godine , a brak im je potrajao pet godina. Razlog razvoda, kao što svi znaju, bila je glumica Anđelina Džoli, u koju se Bred zaljubio na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit. Nije tajna da je Anistonova nakon razvoda bila potpuno slomljena, a mnogi tvrde da se ni dan danas nije oporavila.

Brojni tablodi su preneli da je nakon razvoda od Anđeline Bred pokušao da se približi Dženifer te da joj je tako za rođendan navodno kupio kuću u kojoj su zajedno živeli dok su bili u braku. Ipak, do pomirenja nije došlo, a šta Bred misli o obnavljanju veze sa Dženifer pročitajte OVDE.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty