Geni su nepogrešivi: Aleksandar Srećković Kubura sa sinom na premijeri (foto)

Geni su nepogrešivi: Aleksandar Srećković Kubura sa sinom na premijeri (foto)

Autor: | 14/11/2019

0

Glumac Aleksandar Srećković Kubura (46) iz braka sa fitnes instruktorkom Marijom Savić ima dva sina: mlađi sin Vanja je krenuo u prvi razred, dok je stariji Aleksa nedavno diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Iako se stariji naslednik oprobao u glumi u filmu "Zajedno", nije krenuo očevim stopama, ali ga rado prati na premijera.  Tako su zajedno ispratili premijeru filma "Realna priča" u Sava Centru, a glumac je ponosno pozirao sa naslednikom.

Aleksandar Srećković: Eh, da sam malo mlađi a da mi je ova pamet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Nov 13, 2019 at 8:02am PST

- Moj dečak i ja, napisao je Kubura a njegovi obožavaoci su primetili da dečak jako liči na majku.

Marija Savić Srećković progovorila o bračnoj krizi

Iako su već 23 godine u braku i imaju dvoje dece, nagađalo se da je neverstvo kumovalo problemima i nesuglasicama. Govorilo se da je pre pet godina Kubura prevario suprugu sa 18 godina mlađom studentkinjom, da bi nedavano u medijima osvanula vest da je ovoga puta Marija istom merom uzvratila suprugu.

Ona je o tome govorila u emisiji "Magazin In" kada je priznala da imaju probleme.

- Problemi uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je tom prilikom Marija.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti