Jelena Rozga: Ne krijem dečka, nego on prosto ne postoji

Jelena Rozga: Ne krijem dečka, nego on prosto ne postoji

Autor: | 15/11/2019

0

Jelena Rozga vredno radi ovih dana u studiju, sprema nove pesme, kao i jedan sjajan duet.

- Radim na novim pesmama, snimila sam već nekih 7 pesama. Duet se radi, već mesecima me svi pitaju: "Kad će, kad će", al ja sam kriva jer sam odala fanovima kako radim na tom duetu. Nisam mogla da izdržim, i sad su svi nestrpljivi. Izaći će, ali jako mi je stalo da to kad izađe bude onako kvalitetno. Zato se toliko i čeka na taj duet - rekla je Jelena u intervjuu za "Espreso".

Jelena Rozga u Beogradu: Čist seksepil upakovan u malu crnu haljinu, visoke potpetice i s karminom boje krvi

Osim novih pesama, ono što svakoga zanima jeste kako pevačica uspeva da tako dobro izgleda svaki put i gde god da se pojavi.

- Ja se inače sama šminkam i to traje 7 minuta. Zaista, baš mrzim da se šminkam, ali eto, uredim se za nastup. Za frizuru mi je trebalo 15 minuta. To kod mene ide jako, jako brzo.

Kada ne radi, Jelena vodi jedan sasvim miran i običan život.

- Volim da spavam, da popijem kaficu, da ručam sa prijateljima, da prošetam sa mojim malim psom i pogledam film. Tada, na taj jedan dan ne mislim na pesmu i posao - iskrena je pevačica.

Emotivni život vešto krije, ali priznaje da je trenutno sama.

- Nemam ga. Ne krijem ga, nego on prosto ne postoji - priča Jelena i odaje da zaista ima puno udvarača, i da je redovno obasipaju komplimentima.

Pričalo se kako će se pevačica naći u žiriju "Zvezde granda"?

- Ja bih svakoga puštala, ne bih nikome mogla reći ne jer sam preveliki emotivac. Nisam za tu ulogu - otkrila je Jelena.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: jelena rozga