10 stvari koje niste znali o Nini Badrić

10 stvari koje niste znali o Nini Badrić

Autor: | 17/11/2019

0

Nina Badrić je jedna od onih zvezda čiji sjaj nikada ne bledi. Iako je na sceni više od 20 godina na samom je vrhu, ne koristeći provokativne slike ili skandale kao marketinški trik za opstanak.

Nina nerado govori o svom privatnom životu, ali je za portal Wall otkrila 10 nepoznatih činjenica o sebi.

- Veliki je gurman i voli lepe restorane i mesta na kojima može da uživa. Takođe, voli da kuva jer je kuvanje smiruje, a najdraže jelo su joj "štrukle".

- Najdraža pesma joj je "Dani i godine" jer donosi jednu prelepu emociju ljudima, i mnogima je već sada obeležila neke srećne trenutke.

- Oduvek je dovlačila pse koje bi našla na ulici pa je tako njen prvi kućni ljubimac bio mešanac nemačkog ovčara i dobermana Aga. A već 13 godina je cela porodica zaljubljena u malog maltezera Bundija kojeg je Nina dobila za poklon i koji je član porodice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich) дана 13. Нов 2019. у 10:47 PST

- Najdraža uspomena iz detinjstva joj je sloboda odrastanja i bezbrižnost života. Čitav dan bi bila napolju u parku i provodila dane u igri. Smatra da je njeno detinjstvo bilo prelepo jer nisu imali ni mobilne telefone ni igrice.

- Bilo je zaista puno trenutaka u njenoj karijeri koji su joj oduzeli dah i na koje je ponosna, ali možda jedan od upečatljivijih je dodela Porina u Rijeci gde je za album "Ljubav" osvojila svih pet nagrada za koje je bila nominovana.

- Ne može zamisliti dan bez kafe s kojom uvek počinje dan.

- U detinjstvu je bila zaljubljena u glumca iz filma "Karate Kid" pa je maštala da će se venčati, ali to je trajalo dok nije na klizanju videla jednog Igora.

- Puno je mesta koja želi da poseti, a samo neka od njih su: Australija, Novi Zeland, Japan i Kina.

- Najveći strah joj je gubitak voljenih osoba jer je čovek tu nemoćan i ne može da zadrži kraj sebe sve one koje voli.

- Njen životni moto je da se dobro dobrim vraća. Kad tad.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: nina badrić