Nataša Bekvalac plakala je zbog Danila Ikodinovića, a sada je ponovo pustila suze u emisiji

Nataša Bekvalac plakala je zbog Danila Ikodinovića, a sada je ponovo pustila suze u emisiji

Autor: | 17/11/2019

0

Nakon priloga koji je emitovan u emisiji, Nataša je zaplakala

Nataša Bekvalac, emotivna i uvek iskrena, ne krije svoju sreću, ali ni tugu. Svi se sećamo kada je posle kraha braka sa Danilom Ikodinovićem, nakon priloga o njihovoj ljubavi, zaplakala u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Sada, dosta godina kasnije, emotivna Nataša ponovo je zaplakala, ovog puta u emisiji "Glamur Specijal".

Nataša je gledala pripremljen prilog o odrastanju svojih ćerki Hane i Katje, napravljen na osnovu njenih objava na društvenim mrežama, u kombinaciji sa dečjom pesmicom "Moja mama divno priča".

Po završetku priloga, Nataša je ostala u suzama...

- Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada na planeti. Stvarno nisam ovo očekivala. Još ste ove snimke ukombinovali sa ovom pesmom, a samo nju da čujem plakala bih - rekla je Bekvalčeva kroz mešavinu jecaja i smeha i dodala:

- Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dete.

Pogledajte i kako je izgledao ovaj emotivni trenutak:

Kada se malo pribrala, nastavila je da priča o ljubavi majke prema svojoj deci.

- Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, verujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosetljivija! Osetljiva sam kada na video-volu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gde sam ja sa njima sama - ispričala je Nataša i dodala:

- Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da grešim. Posebno se to odrazilo na Hanu jer sam osećala preteranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Posle sam shvatila da to nije dobar način. Decu treba pustiti da se upoznaju sa svetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvek tu da zaštitiš dete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za decu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju.

hellomagazin.rs ATA Images, youtube printscreen

Najnovije vesti