Oglasila se klinika: Siniši Mihajloviću presađena je koštana srž nepoznatog donora, stanje mu je zadovoljavajuće

Oglasila se klinika: Siniši Mihajloviću presađena je koštana srž nepoznatog donora, stanje mu je zadovoljavajuće

Autor: | 22/11/2019

0

Siniša Mihajlović napustio je pre dva dana bolnicu u Bolonji gde je završio još jednu fazu lečenja u borbi sa leukemijom.

Naš legendarni fudbalski as trenutno se nalazi u svom porodičnom domu.

Siniša Mihajlović šokirao javnost: Imam leukemiju, dva dana sam plakao kada sam saznao

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 20. Нов 2019. у 4:02 PST

Klinika "Sveta Ursula", na kojoj je Siniši Mihajloviću presađena koštana srž, oglasila se saopštenjem o zdravstvenom stanju trenera Bolonje.

- Siniša Mihajlović danas 22. novembra 2019. godine otpušten je sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplatacija koštane srži od nepoznatog donora 29. okotbra 2019. godine. Stanje pacijenta i jegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući - navodi se u saopštenju.

Siniša se tokom boravka na klinici, iako u bolničkoj postelji, trudio da svojim igračima u video i telefonskim pozivima da savete kako bi Bolonja nastavila dobru igru. A kada se pre nešto više od mesec dana pojavio na utakmici Lacio - Bolonja, navijači oba tima postali su jedno i na spektakularan način pozdravili su velikog borca Sinišu. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Podsećamo, Siniša je u julu obelodanio da boluje od leukemije, a nakon što su mu lekari saopštili dijagnozu plakao je dva dana. Javnost je ostala u šoku, a hrabi Mihajlović skupio je odmah snagu i krenuo u najtežu životnu borbu, koja i danas četiri meseca kasnije, i dalje traje.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti