Marija Kilibarda priželjkuje avanturu života: Samo da doživim da se igram sa unučićima!

Marija Kilibarda priželjkuje avanturu života: Samo da doživim da se igram sa unučićima!

Autor: | 25/11/2019

0

Kroz čaroliju popularnog porodičnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", vodi nas nasmejana i harizmatična voditeljka Marija Kilibarda.

Njen osmeh i neposrednost su nešto što daje posebnu notu ovom šouu, a svima se čini da pored sjajnih takmičara i humanog cilja samog programa, bez nje TLZP ne i bio isti.

- Svaki trenutak emisije "Tvoje lice zvuči poznato" jedna je mala čarolija, jer mnogo ljudi investira svoju energiju, kreativnost da bi sve izgledalo onako upakovano kako publika vidi. Iskreno, ne bih izbegla nijedan momenat zato što je očigledno neophodan da se desi kako bismo dobili ono što se ljudima očito sviđa. Što bi rekao Čola: "Ne bih ja tu ništa diro" - kaže Marija u intervjuu za magazin Lena i napominje da sem zabavnog programa ne bi želela da radi ništa drugo:

https://www.instagram.com/p/B37q5HonqJJ/

- Informativa nije moj fah, niti bih se mešala u bilo šta drugo osim zabavnog programa. Na predlog naše koleginice brojala sam nedavno TV formate koje sam vodila, ima ih preko 20. Tamo gde ima mnogo interakcije i treba da vlada pozitivan ton, da se pruži toplina i razdraganost - e, to je za mene.

Marija ima još dve sestre, visoke lepotice, a sve tri su i visinu, ali i šarm, lepotu i osmeh nasledile od mame.

- Moja mama je zaista jedna od onih žena koje nikada u prvi plan nisu isticale svoju fizičku lepotu. Toliko je lepa iznutra da to nije morala da radi. A sa mamom se savetujem o svemu što me okružuje, svakoj emociji i situaciji. Odnos majka - ćerka je najjača spona na svetu.

https://www.instagram.com/p/BzDYrCQnWnz/?utm_source=ig_embed

U vašem životu bilo je dugih veza, ali i kratak brak. Jeste li emotivni?

- E pa, onda znate i da sam odličan sagovornik na temu koliko je bitno kakav je sadržaj tih veza, a ne koliko su trajale. Naravno da sam emotivna, meni je Venera u Raku.

Koliko žena treba da ima dug fitilj da bi izdržala sva iskušenja koje donosi ljubav?

- Ne bih ja to nazvala dug fitilj, već spremnost na zajedništvo, ogromnu količinu ljubavi, veliko srce da u njega mogu da stanu tolerancija, kompromis, spremnost na prilagođavanje. Dug fitilj me asocira na neko izdržavanje, trpno stanje, a ljubav to ne sme da bude. Ona mora da nas oslobađa, čini boljima, daje krila - a ne da trpi.

Da li je, nakon svega, ovaj period vašeg života miran?

- Ma gde miran period života. Otvorila sam svoju firmu, pokrećem sopstveni biznis- lansiram svoju prvu kolekciju nakita u decembru, približava nam se polufinale i finale pete sezone TLZP, dolazi vreme ivenata, gde ću većinom biti domaćin...Tako da je ovaj period mog života sve samo ne miran.

Čime se rukovidite kada birate ljude, muškarce i žene kojima ćete pokloniti svoje poverenje?

- Vodi me uvek srce i taj impuls srca se druži sa impulsom stomaka, kao intuitivnog organa. Tu glava nema šta da traži. Nekog prosto osetite bliskom osobom iako ga ne poznajete dovoljno dugo.

https://www.instagram.com/p/B5C0c7RH5cn/

Postoji li avantura - u vašem životnom smislu, koju biste voleli da doživite?

- Avantura? Samo da doživim da se igram sa unučićima. Ako to mogu da nazovem životnom avanturom, biram ovu - ispričala je Marija za pomenuti magazin.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još