Zbog verenice Denisa Kvejda internet se usijao od negativnih komentara

Zbog verenice Denisa Kvejda internet se usijao od negativnih komentara

Autor: | 27/11/2019

0

Glumac tvrdi da je mu je ovo poslednji brak

Svetu se ne može ugoditi.  Nakon što je Kijanu Rivs posle godina samovanja prošetao crvenim tepihom sa partnerkom Aleksandrom Grant , umetnicom sa kojom je već neko vreme u emotivnoj vezi, mnogima je zasmetala njena seda kosa -smatrali su da on to "može i bolje". Sada, kada je glumac Denis Kvejd (65) objavio da je verio 39 godina mlađu devojku, osude su podjednako oštre. Mnogi smatatraju da je razlika u godinama između njih dvoje prevelika, dok se glumac pravda da nije birao u koga će se zaljubiti.

- Nasmejalo me je koliko je to odjeknulo, smatram da je ono što mi se dogodilo nešto prelepo. N smetaju nam zlobni komentari. Ne ljutim se ni na nikoga, svako ima pravo na svoje mišljenje”, rekao je Kvejd. “Znate, nisam izašao iz kuće jedan dan i odlučio da pronađem mlađu devojku. Laura i ja upoznali smo se na jednom poslovnom događaju, počeli da izlazimo i od tada se razvila naša veza. Ne biramo u koga ćemo da se zaljubimo, rekao je glumac i dodao da nije zaljubljive prirode.

-  Ne zaljubljujem se baš tako lako. Ovo što sada osećam je ono pravo. Bio sam u braku tri puta i mogu sigurno da vam kažem da je ovo poslednji put da ulazim u brak. Osećam da konačno imam pravu partnerku koja me u potpunosti razume - rekao je Denis Kvejd.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: denis kvejd