Milica Todorović jedva zadržala suze: Ove reči kidaju najtvrđa srca, kome ih je namenila? (video)

Milica Todorović jedva zadržala suze: Ove reči kidaju najtvrđa srca, kome ih je namenila? (video)

Autor: | 28/11/2019

0

Za Milicu Todorović se oduvek znalo da odlično peva, ali i da fantastično glumi. Međutim, ona je u svojoj novoj pesmi dokazala da i od boljeg može bolje i prevazišla sva očekivanja!

Baladu "Ljubav manje" je otpevala sa posebnom emocijom, a svi koji su videli spot, fascinirani su njenom glumom. Miličin baršunasti vokal ostaće još dugo u ušima publike nakon što poslušaju ovu emotivnu baladu.

Iako se spekuliše da je Todorovićeva pesmu posvetila bivšem partneru, ona se ne obazire na to, već samouvereno korača ka samom vrhu estradne scene. Ali reči pesme su takve da će se svaka žena pronaći u njima, a kada je budete preslušali i pogledali spot biće vam jasno zašto su svi pomislili da je pesmu posvetila svom bivšem partneru.

"Najgora zabludo, najboljih godina zbog tebe pukla sam naskroz. Noćima čekala kroz prste gledala, sve mi je izaslo na nos."

Pesma je nastala u saradnji sa Banetom Opačićem, a njegova i Miličina proba ove pesme na Instagramu je odavno ogroman hit i svi su samo čekali trenutak kada će čitava pesma dobiti i vizuelan identitet.

"Ljubav manje" je mini film u kome nam glavna glumica kroz pesmu, note i emocije govori sve. Uživajte uz ovu baladu, jer je zaista divna...

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti