Nataša Bekvalac: Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena

Nataša Bekvalac: Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena

Autor: | 28/11/2019

0

Nataša Bekvalac je na vest da je njena koleginica Severina izgubila starateljstvo nad sinom burno reagovala, jer su je savladale emocije, budući da je i sama imala sličnu situaciju.

Nataša je u razgovoru za Pink priznala da ju je ova vest bukvalno ostavila bez teksta:

- Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena... I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo... Šta to treba da se desi?!

Jelena Karleuša ogorčena: Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku!

- Ja ne znam kakav je taj proces bio, šta je dokazano, šta nije dokazano, ali ja poznajem Severinu i smatram je predivnom osobom. Sigurno da je takva i majka svog jedinca. Ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke... - šokirana je bila Bekvalčeva, koja je priznala i da je sa koleginicom u više navrata vodila razgovore o borbi za starateljstvo kroz koju su obe prošle.

- Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gde ni ona ni ja nismo pevačice, samim tim te stvari nisu za novine... Tad smo samo dve žene, dve majke.

Severina u suzama, izgubila starateljstvo nad sinom: Nisam ovo očekivala!

hellomagazin.rs ATA Images/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti