Seka Aleksić podržala Severinu: Zastrašujuće, žao mi je majke i deteta

Seka Aleksić podržala Severinu: Zastrašujuće, žao mi je majke i deteta

Autor: | 29/11/2019

0

Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Nakon višegodišnje borbe starateljstvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom je nepravosnažnom odlukom pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da dete viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.  Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu.

 Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju, izjavila je pevačica za Jutarnji.hr navodno se gušeći u suzama, a kako je određeno odlukom suda i privremenom merom, u sina Aleksandra je pratnji supruga Igora predala Milanu Popovću.

Severina u suzama: Nisam ovo očekivala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Nov 28, 2019 at 5:19am PST

Severini je podršku pružio i svekar Dragan Kojić Keba:

– Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete. i taj “rat” šteti najviše detetu jer dete(ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar. Video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečjim okicama. Daće Bog, biće to sve okej – poručio je Keba.

Uz pevačicu su u ovim teškim trenucima i mnoge koleginica. Među prvima podržala je Jelena Karleuša, potom i Nataša Bekvalac,a sada se oglasila i Seka Aleksić.

Severina posvetila pesmu sinu Aleksandru: To je nešto najlepše što sam čula

 I više nego zastrašujuće. Žao mi je majke i deteta. Kako god da bude na kraju, deca ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebalo da cilj svakog tate i svake mame bude da su nam deca srećna? — zapitala se Aleksićeva na Instagramu.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još