Raskošna jelka i glamurozni stajling: Marijana Mateus je spremna za praznike (foto)

Raskošna jelka i glamurozni stajling: Marijana Mateus je spremna za praznike (foto)

Autor: | 03/12/2019

0

Dolazak decembra u naše domove unosi praznični duh. Svi jedva čekamo Božić i Novu godinu zbog magične atmosfere kojom su obojeni, a ukrašavanje domova i dekoracija jelke je posebna vrsta užitka za sve.

Kao i svake godine, praznična dekoracija u domu poznatih privlači veliku pažnju. Modna kreatorka Marijana Mateus je među prvima pokazala kako je dekorisala novogodišnju jelku, ali i svima poželela srećan decembar.

Marijana Mateus zaista ima noge vredne divljenja! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Dec 2, 2019 at 2:26am PST


– Od prvog ponedeljka u decembru, mesecu sa najviše slavlja, shvatila sam da je vreme da započnem kalendar događaja, ali na moj način, i dato bude moj doprinos širenju prazničkog rasploženja i duha. Posvetite se onima koji volite i koji vas vole, širite radost praznika i inspirišite druge da pronađu dobro u svemu što nas okružuje. Praznici su drugačiji za svakoga - neki ljudi proslavljaju porodično, a drugi sa prijateljima. Neki odlaze na putovanja, neki ostaji sami uz filmove i program koji su propustili, neki ukrašavaju čitavu kuću, drugi ne uživaju u dekoraciji. Ne postoji pravi, niti pogrešan način - jedina ispravna stvar da učinite u ovo praznično vreme je da radite ono što vas čini srećnim. Srećan decembar svima, započnimo odbrojavanje do Nove godine – napisala je Marijana za uz fotografiju raskošne praznične jelke.

Kako vama se dopada jelka Marijana Metus i za koju boju dekoracije ste se vi odlučili ove godine, napišite nam u komentarima na našoj Fejsbuk stranici.

Hellomagazin.rs AtaImages/Instagram/Marijana Mateus
Tagovi: marijana mateus

Najnovije vesti