Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi zbog pijanstva i flerta s koleginicom

Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi zbog pijanstva i flerta s koleginicom

Autor: | 05/12/2019

0

Trebalo je tačno jedanaest dana da pevač i glumac Džastin Timberlejk smogne snage da javno, objavom na svom Instagram profilu, izrazi žaljenje zbog pijane noći u kojoj je snimljen kako se nežno drži za ruke s koleginicom sa seta Ališom Vejnrajt, a što je podstaklo glasine da se desila prevara

Nakon što je portal The Sun objaivo ekskluzivni video i fotografije na kojima pevač i glumac Džastin Timberlejk, vidno alkoholisan, u kasnim noćnim satima ispred bara u Nju Orleansu drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt, s kojom snima film 'Palmer', malo je reći da su iste neviđenom brzinom obišle svet, a Instagram je goreo.

Odmah po objavi krenula su nagađanja znači li to da 38-godišnjak s osam godina mlađom koleginicom zapravo vara svoju lepu suprugu i glumicu Džesiku Bil, a tek nakon 11 dana smogao je snage da se o svemu oglasi saopštenjem koje je objavio na svom Instagram profilu.

Izvinjavam se mojoj neverovatnoj ženi i celoj porodici što su se našli u takvoj sramnoj situaciji

Koristeći aplikaciju Notes na svom mobilnom, Džastin Timberlejk je izvinjenje napisao za Instagram i potom ga objavio, a ono zvuči ovako:

- Trudim se da se klonim tračeva koliko god mogu, ali zbog svoje porodice smatram da je važno da se osvrnem na nedavne glasine zbog kojih ljudi koje volim pate - započeo je Džastin Timberlejk svoj Instagram post.

- Pre nekoliko dana doneo sam pogrešnu odluku - ali da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam da znam bolje. Ne želim da ovo moj sin vidi.

Izvinjavam se mojoj neverovatnoj ženi i celoj porodici što su se našli u takvoj sramnoj situaciji i trudiću se da budem što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio - bio je iskren Džastin Timberlejk.

Džesika Bil snimljena je nedugo posle incidenta u Los Anđelesu s venčanim prstenom na ruci, zato se pretpostavlja da je s njihovim brakom sve u redu.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil u braku su sedam godina, tokom kojeg su dobili i četverogodišnjeg sina Silasa.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još