Dženifer Garner ostala bez reči kad je dobila novogodišnju jelku, pogledajte zašto (video)

Dženifer Garner ostala bez reči kad je dobila novogodišnju jelku, pogledajte zašto (video)

Autor: | 06/12/2019

0

Dženifer Garner se sprema za praznike

Praznici se približavaju i vreme je da razmišljamo o načinu na koji ćemo ukrasiti dom, poklonima za najmilije, ali i o novogodišnjoj jelci koja je istinski simbol praznika. Dekoracija jelki je za mnoge porodice važan psihološki momenat, lampioni i ukrasi se brižljivo biraju i bitno je da u ovom svečenom procesu učestvuju svi ukućani, mlađi posebno. Praznična groznica uhvatila je i holivudsku glumicu Dženifer Garner, koja je rešila da svojoj deci i sebi ispuni sve novogodišnje želje. Zato je odlučila da kupi ogromnu jelku, ali i sama se iznenadila kada joj je dostavljena na kućnu adresu.

Dženifer Garner je objavila video na Instagramu koji je oduševio njene prijatelje i obožavaoce.

Zanimljiv metod vaspitanja: Deci Dženifer Garner je jednom godišnje dozvoljeno gotovo sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Dec 5, 2019 at 11:49am PST

– Nisam sigurna da je to jelka koju smo odabrali, rekla je slavna glumica koja je stala kraj drveta kako bi dočarala njegovu veličinu i raskoš, a to je nasmejalo i njene slavne koleginice Ris Viderspun i Gvinet Paltrou.

Holivudska glumica iz braka sa bivšim suprugom, glumcem Benom Aflekom, ima ćerke Vajolet (13) i Serafinu (10) i sina Semjuela (6).  Čitavu deceniju planeta je obožavala ovaj par i činilo se da su stvoreni jedno za drugo. Ipak, uprkos što imaju troje dece i jedinstvenu vezu, stavili su tačku na brak i oboje su nastavili dalje sa svojim životima.

Dženifer Garner je stroga mama: Instagram nije za tinejdžere, moju Vajolet držim podalje od tog uticaja

Nesporazumi su počeli od kada je otkriveno da je Aflek imao aferu sa dadiljom Kristin Izonijan. Iako je u početku glumac demantovao prevaru, Dženifer je potvrdila da je Ben bio sa dadiljom, ali je rekla i kako to nema nikakve veze sa njihovim razlazom.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram/jennifer garner