Majka Bogdane Ražnatović: Nisam je odgajila razmaženu, neka joj muž ugađa

Majka Bogdane Ražnatović: Nisam je odgajila razmaženu, neka joj muž ugađa

Autor: | 10/12/2019

0

Majke Bogdane Ražnatović iščekuje dan kada će dobiti unuče

Utisci sa svadbe Bogdane i Veljka Ražnatovića polako se sležu, a dolazak još jednog člana na proleće je događaj koji se nestrpljivo išekuje u obe porodice- Ražnatović i Rodić. Majka Bogdane je posebno ponosna i ističe da joj nije važno da li će dobiti unuka ili unuku.

– Svi utisci sa svadbe su se slegli, proletelo je sve i bilo je prelepo. Što se bebe tiče, samo neka je živa i zdrava, meni nikad nije bilo važno da li je dečak ili devojčica. Svi koji imaju unučiće kažu da je to neki poseban osećaj, ali verovatno imaju više vremena da im se posvete nego što ću to ja moći, rekla je Danijela Rodić za magazin "Svet".

Bogdana Ražnatović na svojoj svadbi je ponela tri venčanice, a jedna je pobedila! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sundjerbob_patrik (@sundjipatrikkk) on Dec 5, 2019 at 1:35pm PST


Za lepu Bogdanu svi imaju samo reči hvale. Ceca ističe da je njenim dolaskom u kuću dobila drugu ćerku, a  ni Anastasija nije štedela pohvale na račun Veljkove supruge,.

– Ona već godinu i nešto živi kod nas. Već nam je ušla pod kožu. Sad je to njena kuća, sve je onako kako je bilo i pre, samo je sad zvanično. Divno se slažemo, ona je stvarno super i dobra devojka, rekla je nedavno Anastasija.

Koja je to tajna bila skrivena na Veljkovoj cipeli pogledajte OVDE

Bogdana je definitvno pobrala simpatije dobrim vaspitanjem, a Danijela Rodić ističe da ćerku nije odgajila razmaženu.

- Nemam šta da je savetujem, ona se dobro oseća, nema nikakvih problema u trudnoći, ne mazim je puno. Neka je razmaze Ceca i Veljko. Ja nisam razmažena, pa nisam ni nju tako odgajila. Ima muža pa neka joj ugađa - našalila se Danijela.

Bogdana će na proleće na svet doneti sina, kome su ona i Veljko Ražnatović odlučili da daju ime Željko.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Najnovije vesti