U strogoj tajnosti:  En Hatavej drugi put postala majka

U strogoj tajnosti: En Hatavej drugi put postala majka

Autor: | 10/12/2019

0

Oskarovka u tajnosti na svet donela drugo dete

En Hatavej je sve iznenadila kada je pre pet meseci otkrila da je uspela da ostane u drugom stanju nakon brojnih poteškoća.

 
— Za sve koji prolaze kroz neplodnost i takve probleme, molim vas, znajte da mi nijednom nije bilo lako da zatrudnim. Šaljem vam mnogo ljubavi , napisala je En u opisu fotografije kojom je otkrila i radosnu vest, a onda i obelodanila da je svoju ličnu borbu javno podelila u nadi da će pomoći ženama koje doživljavaju isto što i ona. 

— Kada sam pisala ovaj post, mislila sam na tog jednog pratioca do kojeg ću možda dopreti, na ženu koja prolazi kroz pakao zbog ovoga i koja ne može da shvati zašto joj se to dešava. Ona će videti moju objavu i, iako razumem da će možda biti srećna zbog mene, znam i da će joj zbog svog problema biti malo gore. Samo sam želela da kažem: „Vidi, ni meni ovo nije bilo lako kao što izgleda“ — rekla je En Hatavej.

En Hatavej: Kada sam mamurna otišla po sina u vrtić, prestala sam da pijem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on Jul 24, 2019 at 11:34am PDT

Porođaj u potpunoj tajnosti

Slavna glumica se povukla iz javnosti pre tri nedelje, a u međuvremenu je u potpunoj tajnosti rodila drugo dete. Fotografi su presreli En Hatavej i  njenog supruga Adama Šulmana koji je nosio bebu, dok je glumica vodila računa o njihovom trogodišnjem sinu Džonatanu.

En Hatavej o borbi za potomstvo: Stidela sam se što ne mogu da zatrudnim, krivila sam svoje telo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????????? ???????? (@celebs_in_touch) on Dec 9, 2019 at 7:42pm PST

Par koji se venčao 2012. godine, još uvek nije podelio radosne vesti sa javnošću. Zvezda filma  "Đavo nosi Pradu" privukla je veliku pažnju kada je govorila o problemu sa alkoholom.

 —  Prestala sam da pijem u oktobru, i to na najmanje sledećih 18 godina, odnosno, dok god je moj sin kod mene u kući. On je  u godinama kad sam mu potrebna od ranog jutra, rekla je prošle godine a onda ispričala koja je to situacija navela da prestane da konzumira alkohol:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen World (@ellend_world) on Jan 21, 2019 at 5:25pm PST

 — Jesenas sam otišla mamurna u vrtić. Iako nisam vozila to mi se nije nimalo dopalo. Većina ljudi ne mora da donese tako ekstremnu odluku i mislim da alkohol nije loša stvar, već je stvar u načinu na koji to radite, za mene je to bilo zabavno i baš super, ali nije zabavno kada je u kući malo dete — zaključila je glumica gostujući kod Elen Dedženeris.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: en hatavej