Novi zvuk, novi spot i jedna sasvim drugačija i nova Neda Ukraden!

Novi zvuk, novi spot i jedna sasvim drugačija i nova Neda Ukraden!

12/12/2019

0

Nešto potpuno novo, jedan savim novi zvuk, produkcija, interpretacija i naravno nova Neda Ukraden!

Transformacija i new look koji jako podseća na izdanje ove pop dive iz 70tih - crna ravna kosa i prepoznatljiv razdeljak.

- Pesmu su uradili mladi, talentovani ljudi, tandem pod imenom CANERAS, jako popularni izvođači u tom novom muzičkom izrazu, sa milionskim pregledima njivovih spotova i pesama - objašnjava Neda i napominje:

- Do saradnje je doslo slučajno, preko zajedničkih prijatelja, a kad smo se malo bolje upoznali jako su me zainteresovali svojom svežinom i potpuno novim zvukom - kaže Neda i dodaje:

- Iako sam bila skeptična u početku, na kraju snimanja sam jednostavno i ja uživala. Spot je takođe, njihova vizija te pesme, tako da je ovo sasvim jedna nova Neda. Sudeći po oduševljenju i reakciji mojih unuka, pesma će se, verujem, dopasti i najmlađoj publici!

Nedi Ukraden je ovo treća pesma u kratkom vremenskom roku, tako da se može reći i da je u pitanju jedan pravi mini album.

- Prilikom izbora ove tri nove pesme, koje su upravo izašle, izabrala sam pesme da svaku od generacijski različitih slojeva publike zadovoljim, da i oni od 7, poput mojih unuka, i oni od 77 - poput mnogih koji me rado slušaju i dugo vole, uživaju u novim pesmama i spotovima - rekla nam je pop diva.

A šta vi kažete? Kako vam se sviđa novi spot i nova Neda?

hellomagazin.rs/M G Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti