Cipele Kim Kardašijan postale viralni hit, ovako nešto niste videli!

Cipele Kim Kardašijan postale viralni hit, ovako nešto niste videli!

Autor: | 12/12/2019

0

Cipele Kim Kardašijan su neka čudna mešavina patike, klompe i biciklističke kacige, ružne i čudne, posebno na njenoj nozi

Kada ste rijaliti zvezda, a pride vaš profil na Instagramu prate milioni fanova širom sveta, sve ono što obučete, ali i obujete se posmatra, procenjuje... Pa tako i ove cipele Kim Kardašijan koje su postale pravi viralni hit!

Kim Kardašijan vrlo dobro zna kako da privuče fanove i da im plasira vesti iz svoje porodice, proda najnovije proizvode svog brenda odeće ili šminke... Ali, čini se da ponekad na Instagramu objavi i neke fotografije za koje nema pojma kakvu će reakciju da izazovu.

Jedna od takvih fotografija nastala je u Japanu.

Kim Kardašijan je pozirala sa svojom preslatkom ćerkom Čikago u naručju ispred jedne od tradicionalnih japanskih kuća. Fotka je trebala da bude samo mali detalj za sećanje sa tog porodičnog putovanja, ali njen modni outfit zaokupio je svu pažnju njenih pratilaca na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B51FbXrAK6Z/?utm_source=ig_embed

Niko nije mogao da ostane imun na cipele Kim Kardašijan! Možda ipak patike? Klompe? Bizaran futuristički dizajn cipela lepe Kim postao je hit na internetu, umesto simpatične uspomene s putovanja.

Kim Kardašijan Vest postala je još jednom predmet sveopšte zafrkancije na društvenim mrežama, a njene neobične cipele postale su viralni hit.

Reč je o cipelama koje je dizajnirao njen suprug Kanje Vest Yeezy ‘cipele od pene za trčanje’, a uz njih je obukla srebrne pantalone, sjajne i upadljive kao odelo od aluminijuma.

Cipele su inače premijerno predstavljene pre par meseci i opisane su kao kombinacija patike na navlačenje i klompe.

Mrežaste su strukture pa su zaradile mnoštvo zajedljivih komentara da izgledaju kao biciklistička kaciga, deformirane natikače Crocs ili cediljka za testeninu.

’Zaustavite ih po svaku cenu’, ‘Je li to korpa za prljav veš?’, ‘Ah, tako sam tužan, ne mogu da nosim biciklističku kacigu na glavi’, ‘Sestra nosi svemirski brod na nogama’, samo su neki od komentara na nove cipele, koje će krenuti u prodaju tek početkom 2020.

Ako je suditi po prvim reakcijama, reklama im neće trebati.

hellomagazin.rs Guliver/Getty