Nova godina stiže: Aleksandra Prijović neće tačno u ponoć prvo poljubiti supruga, već njega?

Nova godina stiže: Aleksandra Prijović neće tačno u ponoć prvo poljubiti supruga, već njega?

Autor: | 16/12/2019

0

Pevačica Aleksandra Prijović će u Novu godinu ući radno, uz pesmu, ali da li će sa njom biti i suprug Filip Živojinović kao i sin Aleksandar?

Pevačica Aleksandra Prijović je već rasprodala svoj novogodišnji nastup, jer je veliki broj onih koji žele da baš uz njen glas i stas uđu u 2020. godinu. Ipak, iako se spekulisalo da će u toj noći biti sama, a da će tek nakon nastupa prvi put poljubiti supruga i sina, dogovor je drugačiji.

- Filip je već zakupio sto na vreme. Jako sam srećna što su sva mesta prodata i jedva čekam da se družim sa publikom u Beogradu za Novu godinu. Dovoljno je da ga poljubim u ponoć, kasnije idemo na putovanje - rekla je ona u razgovoru za emisiju Premijera.

Popularnoj Priji je ovo prvi doček Nove godine kao mami, te je radost praznika time mnogo veća. Jelka je okićena, pokloni spremni, kao i zagrljaji i poljupci.

- Mi smo malo ranije okitili jelku - objašnjava pevačica i napominje da su u ukrašavanju učestvovali svi.

- Filip i ja smo otišli da kupimo jelku i ukrase, a onda smo je okitili sa Aleksandrom. Prvi put smo ove godine sa njim kitili jelku i to je prelepo. Jako sam srećna što smo svi na okupu kod kuće, to je moja najveća ljubav - u dahu je ispričala Prija.

https://www.instagram.com/p/B53aIhHnRJ_/

Pevačica je otkrila da će i mali Aleksandar biti sa njom za doček, jer želi da ga poljubi odmah nakon ponoći:

- Sigurna sam da će i Aleksandar biti blizu mene i da ću ga poljubiti ubrzo posle ponoći. Biće i on u hotelu sa nama, ali ga neću voditi na nastup.

Mlada mama se ubrzo nakon rođenja sina vratila nastupima, te je jedan od poslednjih koncerata koji je održala bio u Parizu. Oduševljena gradom i puna utisaka Aleksandra nije krila da jedva čeka da se vrati u Francusku.

- Bilo je mnogo lepo, jedva čekam da odem opet - rekla je pevačica za pomenutu emisiju, otkrivši da će odmah nakon dočeka Nove godine njena mala porodica otići na putovanje. Možda će destinacija biti neka tropska, s divnim plažama od belog peska, a možda će ipak ponovo odleteti put Pariza.

https://www.instagram.com/p/B6EEJVTHkeT/

 

Hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti