Viktor Živojinović pokazao devojku: Zgodna snajka u svekrvinom zagrljaju

Viktor Živojinović pokazao devojku: Zgodna snajka u svekrvinom zagrljaju

Autor: | 19/12/2019

0

Dok javnost očekuje da Stefan Živojinović prvi pođe stopama svog brata Filipa i ubrzo stane na ludi kamen, izgleda da će to ipak učiniti najmlađi od njih - Viktor Živojinović pokazao devojku celom Beogradu!

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe  Živojinovića, Viktor Živojinović pokazao devojku, pojavivši se sinoć na premijeri predstave Lepa Brena prodžekt, sa izabranicom Sandrom Miljaković. Njihov dolazak nije mogao da ostane neprimećen, posebno jer je Sandra vrlo atraktivna mlada dama.

Viktor je očigledno u ozbiljnoj vezi sa Sandrom, jer ju je doveo na premijeru predstave koja govori o njegovoj majci. Atraktivna plavuša je studentkinja srpskog jezika i književnosti, a pored toga profesionalno se bavi i šminkanjem. Samostalna i visprena, s lepim osmehom, Sandra je najverovatnije "glavni krivac" što je Viktor odlučio da promeni životne navike, ishranu... i da skine višak kilograma.

Viktor Živojinović pokazao devojku, da li pogled Lepe Brene sve govori?

Kao svaka buduća dobra svekrva, Lepa Brena se fotografisala sa Viktorom i Sandrom, ali njenog čuvenog osmeha nije bilo. Verujemo da ovaj zagrljaj potencijalne snajke i svekrve nije bio formalan i da je Lepa Brena bila neraspoložena iz nekog drugog razloga. Zato je Viktor bio presrećan i nije ispuštao Sandrinu ruku.

Ali, svima je upalo u oči da Viktorova izabranica neverovatno podseća na jednu domaću pevačicu i učesnicu rijalitija Zadruga, Teodoru Džehverović! Fotografi su na momenat bili zbunjeni, ali sumnja je brzo otklonjena. Sandra možda voli pesmu, ali ne i da nastupa na estradnoj sceni, a i Viktor očigledno bira devojku koja se ne bavi profesijom kao njegova majka.

Viktor Živojinović pokazao devojku, da li je svadba na pomolu?

Dok je Stefan Živojinović vrlo otvoren u priči kakvu devojku želi i šta sve treba da poseduje njegova buduća izabranica, od Viktora se retko čula neka priča ili trač vezan za ljubavni život.

Možda je razlog i taj što je Viktor ovog 30. marta napunio 21. godinu, te se emocijama te vrste nije ozbiljnije ni bavio. Ipak, prošle godine je kolala priča da je u vezi s ćerkom Željka Šašića, Sofijom.

Za jedan domaći list neimenovani izvor je tvrdio da Viktor krije svoju vezu zbog pritiska javnosti, ali da je Lepa Brena zadovoljna njegovim izborom.

- Viktor je krio da se zabavlja sa ćerkom našeg pevača Željka Šašića, Sofijom, jer je znao da će se odmah naći na stranicama tabloida. Oni su oboje deca poznatih roditelja, a takve veze su pod budnim okom javnosti. Oni se dugo poznaju i godinama su bili odlični drugari. Kada je Brena čula da je Viktor sa Šašićevom ćerkom, baš je bila srećna. Naime, oni se porodično druže godinama i svi su i sumnjali da su oni zajedno, a eto sada su se potvrdile njihove želje i sumnje. Sonja je počela da sumnja da se nešto dešava između njih još posle svadbe Aleksandre Prijović i Filipa, jer se tada nisu razdvajali i stalno su plesali zajedno. Hteli su kod Brene na koncertu da se pojave zajedno i da tako otkriju da su u vezi, međutim, Viktor nije želeo da time privlači pažnju na sebe, jer je to bilo veče njegove mame, koja je tog dana slavila rođendan i 35 godina karijere – ispričao je izvor.

Viktor živojinović je krio svoju vezu sa Sofijom Šašić ili tu nije bilo ništa više od prijateljstva?

Ipak, očigledno da ta veza nije ni postojala ili je pak bila kratka, jer se više nije pominjala u medijima. Možda će Sandra biti ta koja će ga razdrmati na ljubavnom, ali na fizičkom planu,jer je i ozbiljno krenuo s transformacijom.

Prošle godine je izjavio da je smršao 50 kilograma.

– Nisam tačno odredio koliko bi još trebalo da izgubim kilograma, ali do 10 najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići postignu dobru formu. Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje – rekao je Viktor u septembru prošle godine.

Hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti