Mali Vid je stigao kući: Iznenadiće vas kako Dragana Džajić izgleda posle porođaja

Mali Vid je stigao kući: Iznenadiće vas kako Dragana Džajić izgleda posle porođaja

Autor: | 21/12/2019

0

Dragana Džajić sa sinom napustila porodilište, a po njih je dosao ponosni tata Miloš Ivanović

U životnom kalendaru porodice Džajić decembar 2019. biće upamćen kao mesec neizmerne radosti. Starija Džajina naslednica Sanja, 12. decembra je na svet je donela sina, koji je dobio ime Ognjen, a samo četiri dana kasnije, i njena rođena sestra Dragana je rodila sina Vida.

Ime Vid je latinskog poreka, i izvedeno je od reči "vita", što znači "život". Ime se rasprostranilo u raznim oblicima posle srednjeg veka, u čast svetog Vida, koji je jedan od najznačajnijih ranohrišćanskih svetitelja.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a danas je Dragana Džajić sa sinom napustila porodilište. Po nju i naslednika je došao ponosni tata Miloš Ivanović,a navopečeni roditelji nisu skidali osmeh sa lica. Džajina naslednica je okupljenim novinarima ispred porodilišta Narodni front priznala da se oseća odlično, ali to nije morala ni da kaže. Jedan pogled na nju ne bio dovoljan da dočara kako se mlada mama oseća.

Dragana Džajić: Mnogo puta su mi rekli da ne mogu da ostanem u drugom stanju

Ona je blistala besprekorno stilizovana, u crnoj haljini, plavom kaputu i sa trendi beretkom na glavi. Primetno je i da se mlada mama tokom trudnoće nije mnogo ugojila, pa sada nakon porođaja može da se pohvali besprekornom linijom.

Duboko je verovala da će se ostvariti u ulozi majke

Dragana i Miloš su se zavetovali jedno drugome na večnu ljubav, u maju ove godine, pred 250 zvanica u jednom prestoničkom restoranu. Ceremonija venčanja bila je bajkovita, a većina zvanica im je poželela da se uskoro ostvare u roditeljskoj ulozi. Dragana je to ubrzo i otkrila i priznala u razgovoru za magazin "Story" da je prošla mnogo teške trenutke dok nije ostvarila svoj san i ostala u drugom stanju.

–Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete, rekla je tada Dragana i istakla da uprkos svemu nije gubila nadu da će postati majka.

Svetski glamur i raskoš u Beogradu: Venčali se Dragana Džajić i Miloš Ivanović (foto/video)

– Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala Dragana koja sada uživa u prvim danima majčinstva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 14. Дец 2019. у 4:59 PST


Inače, i za porodicu Ivanović ovo je godina radosti i sreće s obzirom da je Miloševa sestra, proslavljena teniserka Ana Ivanović dobila drugog sina krajem avgusta. Ona i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger već imaju sina Luku.

 

Hellomagazin.rs Ata