Danijela Dimitrovska: Kako uđemo u decembar, imam utisak da se približava smak sveta

Danijela Dimitrovska: Kako uđemo u decembar, imam utisak da se približava smak sveta

Autor: | 29/12/2019

0

Danijela Dimitrovska, manekenka, model,  ali i lepa supruga voditelja Ognjena Amidžića, je u intevjuu koji je dala jednom prilikom za Hello! otkrila kako izgledaju njeni dani pred kraj godine

Iako je pred nama prestupna 2020. godina, verujemo da se neke stvari nisu promenile, posebno užurbanost, euforija i gužva koja se stvara u gradu.

Kako provodite poslednje dane godine na izmaku?

- Kako uđemo u decembar, imam utisak da se približava smak sveta. Svi su užurbani, kao da do 1. januara moraju da završe sve što su ikada isplanirali.

I ja se, po inerciji, tako ponašam, mada ni sama ne znam zašto. (smeh) Fokusirana sam na poslovne obaveze, a zbog stalne gužve u saobraćaju, dok stignem od tačke A do tačke B izgubim sve živce - ispričala je Danijela pred kraj 2018. godine.

Iako deluje staloženo, Danijela Dimitrovska ume da izgubi živce

Ipak, u njihovom domu se Nova godina dočekuje uz jelku, ukrase, lampice... sve ono što raduje kako decu, tako i starije.

- Tradicionalista sam, obožavam sve što prati novogodišnje i božićne praznike. Kod nas u kući se zna; 29. novembra slavimo Matijin rođendan, i ništa ne sme da naruši taj važan datum.

Već od 1. decembra posvećujem se kupovini novogodišnjih ukrasa i kićenju jelke. Uživam da stvaram prazničnu atmosferu.

Danijela Dimitrovska uživa ukupovini novogodišnjih ukrasa i kićenju jelke

Iako bi mnogi pomislili da Danijela nije neka vrsna kuvarica, istina je mnogo drugačija.

- Daleko od toga da sam mag u kuhinji, ali dobro se snalazim. Sve što znam naučila sam od majke, koja je genije u toj sferi. Ima svoje kulinarske tajne, ali nije mi ih otkrila do kraja, kaže da još nije pravi trenutak.

U roditeljskoj kući stekla sam naviku da se u vreme ručka porodično okupimo za stolom, ali i da jedemo u tišini, jer uživamo u svakom zalogaju.

Da bi neko imao telo poput vašeg, koje namirnice su na listi “ne nikako”?

- Važno je da je baza zdrava, da se jede sve i umereno. Ponekad dam sebi oduška, pa pojedem i nešto što je manje zdravo, ali na svakodnevnom nivou ne funkcionišem bez zelenog čaja, limunade, puno vode. Redovni obroci se podrazumevaju.

Danijela Dimitrovska ne funkcioniše bez zelenog čaja i puno vode

Postoji li kućni posao u kome niste previše vešti i rado ga prepuštate drugima?

- Peglanje ne podnosim. Ne mogu da zamislim sebe kako dva sata stojim sa peglom u ruci. Za mene je to trošenje energije koju mogu da kanališem produktivnije.

Ko je Danijela u tri reči?

- To je teško reći u tri reči, ali možda bi ove bile najtačnije: kompleksna, detaljna i uporna.

A ako ste se pitali kako izgleda u domu Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića, evo jedne fotografije uz koji je lepa manekenka napisala citat koji vam nećemo prevoditi, jer je sve jasno:

"Home, where i can look ugly and enjoy it"

https://www.instagram.com/p/Bd3J4bmhc61/

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti