Intimna ispovest Slavice Ćukteraš: Desilo mi se ono najstrašnije u životu!

Intimna ispovest Slavice Ćukteraš: Desilo mi se ono najstrašnije u životu!

Autor: | 03/01/2020

0

Intimna ispovest Slavice Ćukteraš - pevačica koja se našla u centru pažnje zbog priča o razvodu od golmana Vladimira Avramova, govori otvoreno o zdravstvenim problemima sa kojima se borila

Pevačica je dve godine bila u anksioznom stanju do kojeg su je doveli nespavanje, stres, privikavanje na razne medijske spekulacije i koje nije odmah znala da prepozna. Intimna ispovest Slavice Ćukteraš otkriva sa kakvim protivnikom se borila, kako je pobedila ankioznost, uz poruku onima koji imaju isti problem da ne odustaju.

- Mene je to prvi put zadesilo 2007. godine u Las Vegasu - to je za mene bilo strašno stanje i šok. Sećam se da smo bili u hotelu, normalna situacija, sve, gde sam samo osetila gušenje i otkazivanje ruku i nogu. Otišla sam napolje i legla na beton, jer drugačije nisam mogla da se izborim sa tim stanjem i to je nešto najstrašnije što je moglo da mi se dogodi u životu. Mislila sam da umirem, to je to! Da stvar bude još gora, to veče smo imali nastup. Ne znam kako sam to izdržala, bila sam u strahu da će to da mi se opet dogodi. Nekako sam to izgurala, započela je svoju ispovest u video snimku u kom je sa gledaocima podelila svoja iskustva i iskušenja u borbi sa anksioznošću

Slavica Ćukteraš: Dogodila mi se ljubav i želela sam da pratim supruga, bez dvoumljenja sam to i učinila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Jan 27, 2019 at 7:10am PST


- Kada sam se vratila u Srbiju, mislila sam da nešto zdravstveno sa mnom u organizmu nije u redu, pa sam krenula da idem kod lekara opšte prakse, kardiologa, ne znam ni sama gde sam sve išla. Svi su rekli da sam apsolutno zdrava, moj organizam je mlad, puna sam snage, ali sam ja znala da ja nisam dobro i da nešto sa mnom nije u redu. Prošlo je tu par meseci mučenja dok se nisam obratila na pravo mesto - poslednja stvar koja mi je ostala je neuropsihijatar. Žena mi je ustanovila da imam anksiozno stanje i napade panike, što je za mene bio šok. Rekla mi je da to nije bolest, da je to stanje i da se to leči, objasnila je Slavica i otkrila kako je pobedila svoje strahove.

Slavica Ćukteraš se vratila u velikom stilu: Romantična, nežna i potpuno drugačija (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Dec 10, 2019 at 3:13am PST


- Moje lečenje je trajalo dve godine uz terapiju i razgovore sa neuropsihijatrom. Vi koji ste u tom stanju sada, vi znate šta znači reč pakao - e, ja sam preživljavala taj neki unutrašnji pakao jer tada sam bila u jeku slave, snimanja emisija, festivala, snimanja CD-ova i sve sam to morala da radim pod velikom panikom. Možete onda zamisliti u kom sam ja stanju bila. Bilo je situacija kada sam, uz lažne izgovore, otkazivala nastupe. Dešavalo mi se da pred izlazak na scenu pozovem neuropsihijatra i kažem joj:"Ja ne mogu da izađem, mislim da ću umreti" i, polako uz razgovor, pobeđivala sam sve to što uopšte nije lako. To je panika koja te ubaci u stanje šoka. Nisam imala izbora, najveća glupost bi bila da sam tada prekinula karijeru. Radila sam na sebi da pobeđujem sve to, što je jako teško jer ti je telo izmoreno od svega toga. Istrenirala sam svoj um i sebe, vratila svoju energiju, nisam dozvolila da me to parališe - priznala je Slavica.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti