Emotivna Severina o suprugu: Volim njegovo hrabro srce i zato što me uvek čvrsto drži za ruku - i kad se penjem i kad padam

Emotivna Severina o suprugu: Volim njegovo hrabro srce i zato što me uvek čvrsto drži za ruku - i kad se penjem i kad padam

Autor: | 04/01/2020

0

 Emotivna Severina suprugu Igoru posvetila dirljive reči

Kraj 2019. godine je Severini zadao najteži životni udarac. Nakon više godišnje borbe za starateljtsvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom,dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da dete viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.

Koliko je  skrhana odlukom suda, pokazala je emotivnim rečima kojima se obratila sinu ubrzo nakon što je izgubila starateljstvo.

Znaš sine,

to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrede za nas dvoje.
Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve sto su mogli.

Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.
Ali, znaš šta sve mi možemo ,ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dva puta mesečno mogu da prespavam sa tobom i uspavam te….

Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni da zamisle. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Detalji koje javnost nije znala: Severinu je majka rodila u osmom mesecu trudnoće, a potom je pala u dugu komu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 29. Нов 2019. у 5:02 PST

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim,da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri, a o tome će odlučiti ”gospodin vreme”. Do tada,mama je uvek uz tebe i ovo ce brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se juče dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari – gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog, nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje..morala sam te odvesti…Išli smo sa osmehom.

Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila.To su njena pravila, njihova, ne naša.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro.Mama je dobro Robyne moj,tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine…

Severina je u Novu godinu ušla zahvalna ljudima koji su joj pružali podršku tokom teških trenutaka, a suprug Igor Kojić je bio uvek uz nju. Ona mu se emotivnim rečima zahvalila uz zajedničku fotografiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 4. Јан 2020. у 3:45 PST

-Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter i njegove osobine ... I zato što me uvek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi i hvala Bogu -napisala je Severina.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti