Ovako se proslavlja Božić u domu Jelene Karleuše, ali bez Duška Tošića?

Ovako se proslavlja Božić u domu Jelene Karleuše, ali bez Duška Tošića?

Autor: | 07/01/2020

0

Božić se tradicionalno proslavlja u domu Jelene Karleuše, dok se Nova godina dočekala radno, ali i tada u okrilju porodice.

Bogata trpeza i domaći specijaliteti, umešena česnica sa skrivenom paricom, deo su tradicije koju Jelena Karleuša voli i poštuje.

Jer, iako možda nije od onih koji su okrenuti veri, Jelena poštuje tradiciju i jedan od najvećih hrišćanskih praznika Božić.

Na taj divan dan najviše radosti je u porodičnom okupljanju, dečjem smehu i radosti, te je za Jelenu to jedino merilo kojim se vodi.

Jelena Karleuša Božić obeležava tradicinalno uz običaje kojima se najviše raduju njene ćerke

Iako ovaj Božić ne dočekije uz svoju majku Divnu, ona se raduje sa svojim ćerkama Atinom i Nikom ovom prazniku.

https://www.instagram.com/p/B7BUPn0heIr/

Uz nju su njena tetka Danijela, kao i njen brat po ocu Ivan Karleuša, kao i ostali članovi njene prodice.

Inače Ivan i Nikola Karleuša su Jelenina braća po ocu, a za njih se saznalo tek kada je Jelena slavila 10 godina braka sa Duškom Tošićem. Braća su se tada pojavila na slavlju, ali na Jeleninim nalozima na društvenim mrežama nije bilo slika sa njima. Ivan je postavio jednu na svoj Fejsbuk profil uz hešteg #sestra.

Ivan je stariji brat i on joj se zajedno s ocem Draganom našao u teškim trenucima kada je izgubila majku Divnu. Među prvima je s ocem došao u njen dom.

Jelena je na svom Instagram storiju objavila fotografije i video snimke iz porodične kuće na Dedinju i sa svojim pratiocima podelila delić praznične atmosfere.

Ipak, njena ćerka Nika je pobrala sve simpatije, jer ju je mama fotografisala s božićnom pogačom u rukama.

Božić u domu Jelene Karleuše uz bogatu trpezu i domaće specijalitete, česnicu sa skrivenom paricom... .Foto ptsc Instagram Story Jelena Karleuša

Kako običaj nalaže, svi ukućani zajedno rukama lome česnicu, a onaj ko u njoj nađe paricu ove godine moći će da očekuje blagostanje na tom polju.

Božić u domu Jelene Karleuše proslavlja se uz najmilije

Iako su se svi nadali da će baš u njihovom komadu pogače biti novčić, on se našao u Jeleninim rukama.

- Evo, dobila sam! Pa, naravno, uvek lova na mene. Uvek! - kroz smeh je poručila Jelena.

A da skrene pažnju na deliciju koja je nezaobilazna u svakom domu, a naš domaći je proizvod, Jelena je postavila fotografiju na kojoj je činija s ajvarom uz reči:

- Svi mi iz ovog dela sveta koji znamo šta je ajvar i žalimo druge što ne znaju - poručila je lepo raspoložena pevačica.

 

Iako je u medijima više puta istakla da je ateista, Jelena Karleuša naše velike verske praznike obeležava tradiconalno u svom domu, jer deca im se najviše raduju i uživaju u njima.

Božić u domu Jelene Karleuše bez supruga Duška Tošića

Duško Tošić se, ako je suditi po objavama nadruštvenim mrežama i stranoj štampi, oprostio od kineskog kluba za koji je igrao, te je njegovo odsustvo povezano s novim transferom.

Duško se oprostio od svog dosadašnjeg trenera Dragana Stojkovića Piksija, koji je takođe otišao iz Gvangžua, a čini se da je ovo kraj i njegovog angažmana tamo.

https://www.instagram.com/p/B625_R8BgYk/

Koliko se čini Duško Tošić će zaigrati za turski klub, ali ne Bešiktaš, već za crveno-bele, ali iz Turske.

Fudbalski klub Antalijaspor je čekao da Tošić završi sezonu u kineskom klubu, da bi napravili transfer s fudbalerom.

https://www.instagram.com/p/B7BKJhEpPtH/

Da li će Jelena ponovo biti na relaciji Srbija-Turska ili će se možda ovoga puta preseliti kod supruga?

Hellomagazin.rs ATA Images/Instagram Story Karleusastar