Seksi Jelena Karleuša napravila doček za pamćenje!

 

Seksi Jelena Karleuša priredila je doček Nove godine o kojem će se još dugo pričati.

U srebrnom, sa šljokicama, zgodnija no ikada, Jelena Karleuša je po ko zna koji put pokazala da je kraljica scene i da joj na nastupu mogu pozavideti i mnoge strane zvezde.

Seksi Jelena Karleuša pokazala izvajano telo, ovde nema filtera, ovo je prava ona!

Seksepilnija no ikada Jelena je dočekala Novu godinu uz ćerke Atinu i Niku, dok je suprug Duško zbog obaveza bio odsutan

– Ovo je bila najteža godina za nas. Borila sam se da zaštitim decu od brutalnog medijskog linča, a ni sama ne znam kako sam sve to preživela… a zatim je usledio najteži udarac za našu porodicu, izgubili smo našu lepoticu, našeg borca, našu Divnu. Moja deca zaslužuju da budu nasmejana i srećna, da imaju bezbrižno detinjstvo. Svim silama se borim za to. Nadam se boljim danima u Novoj 2020. za sve nas! –  poručila je Jelena u poslednjim satima 2019. godine.

Jelena Karleuša ekskluzivno za Hello!: Željna sam dobrih dana

Ćerkice Nika i Atina su od mame i tate dobile sve što su poželele. Ali na njihovom spisku za Deda Mraza nisu bile preskupe i nemoguće stvari. Želele su ono što i sva ostala deca – igračke, slatkiše…

– Mama je kreativna. One su bile kreativne kada su pisale pismo Deda Mrazu. Ja sam bila jako, jako kreativna da u haosu, ludila. šoping manije srpske po svim šoping centrima i ja budem ta koja vuče kese i otimam se sa drugim ženama za poslednju igračku u Dexy&Co-u. Dobile su sve i svašta, sve sa spiska. Atina je pogledala spisak i rekla je: “Mama, pa meni je Deda Mraz doneo sve sa spiska” – rekla je Karleuša u razgovoru za Telegraf.

Koliko je Jelena Karleuša seksepilna govore fotografije sa dočeka Nove godine!

U prošloj godini, jednoj od najstrašnijih u njenom životu ostalo je sve ono ružno, bolno i strašno.

– Pa meni je samo dovoljno da se 2019. završi. Evo, za koji minut se završava i već sam srećna. Ja bukvalno nemam nijednu želju – rekla je Karleuša, koja je za sam kraj poželela svima, ali i sebi, sledeću stvar.

– Poželela bih u 2020. godini ono što je možda najbitnije, a to je zdravlje, jer ja najbolje znam da cenim to, i nema ničeg važnijeg od toga. I, naravno, ono bez čega sve ne bi se vrteo u krug, a to je ljubav. Samo zdravlje i ljubav. Bez para biće teško, ali bez ljubavi je teže. Eto – rekla je Jelena u razgovoru za pomenuti medij.

Hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: