Ilda i Gordana Šaulić: Prvi osmeh posle dužeg vremena (foto)

Ilda i Gordana Šaulić: Prvi osmeh posle dužeg vremena (foto)

Autor: | 17/01/2020

0

Ilda i Gordana Šaulić posle izuzetno teške godine polako vraćaju osmehe na svoja lica  

Ilda i Gordana Šaulić iza sebe su ostavile najtežu godinu u životu. Tragična smrt Šabana Šaulić u februaru 2019. godine čitavu porodicu zavila je u crno.

A nastaviti život posle njega bilo je izuzetno teško...

I dok je Ilda u društvu supruga Bojana i ćerke Eme na sve načine pokušavala da ne klone i uz ogromnu podršku publike vrati se na muzičku scenu, Gordana je utehu teško pronalazila.

Retkoj je izlazila iz kuće, a ćerke i sin su je posećivali u porodičnom domu. Od bola i šoka Goca nije mogla da spava, slabo je jela. Često je do kasno u noć razgovarala sa prijateljima i kumovima Zoricom Brunclik i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Iako su joj svi predlagali da na kratko otputuje van Beograda, ona je to odbijala u nadi da će se Šaban svakog časa pojaviti.

- Život ide, polako... Dan po dan. Kako mogu da budem kada posle 44 godine braka ostanete sami? Ne daj bože nikom da mu se ovo desi. Videću kako dalje - rekla je u septembru prošle godine Goca za "Scenu".

Pesma za poslednje zbogom: Gordana i Sanela Šaulić se slomile na prve taktove

Ilda i Gordana Šaulić zagrljene sa verom u lepše dane

Ali, kako život mora da ide dalje, hteli mi to ili ne, ćerka i supruga legende narodne muzike, polako se vraćaju malim stvarima i radostima koje navlače osmeh na lice.

Ilda je krajem decembra na svoju turneju po Americi povela supruga i ćerkicu, a kako su se tamo proveli, pogledajte OVDE.

- Gordana je, osim što je moj životni partner, uvek bila i neko čije je mišljenje izuzetno važno za moju karijeru. Uostalom, neke od velikih hitova koje sam otpevao ona je napisala. Ona je već decenijama i moj menadžer i neko kome najviše verujem u svim segmentima, i poslovno i privatno. Gordana drži tron kao jedina, a samim tim i najdraža i najznačajnija žena u mom životu. I tako je već više od četiri decenije - pričao je Šaban o svojoj Goci za "Glossy".

Ali nakon novogodišnjih praznika, pevačica je ponovo spakovala kofere i u društvu svoje majke uputila se ponovo u SAD, ali ovog puta u Čikago.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 14. Јан 2020. у 1:59 PST

U želji da mami što pre vrati osmeh na lice, Ilda je smislila da njih dve zajedno uživaju u ovom lepom putovanju.

Lepo vreme ih je dočekalo u Čikagu, a da je uspela u svojoj nameri, pevačica je pokazala i na društvenim mrežama.

Poljubac voljenog muškarca: Bajkovita proslava rođendana Ilde Šaulić (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 16. Јан 2020. у 7:06 PST

- Majka - kratko je napisala Ilda pored fotografije na kojoj nasmejana grli svoju najveću zaštitnicu i podršku u životu.

Fanovi su oduševljeno lajkovali i komentarisali fotografiju.

- Budite srećne, takve bi i on hteo da vas vidi -
samo je jedan od komenatara koji je dirnuo mnoge.

Hellomagazin.rs Ata Images, instagram