Nataša Bekvalac: Nemam biznismensku crtu, pa stalno kuburim sa novcem

Nataša Bekvalac: Nemam biznismensku crtu, pa stalno kuburim sa novcem

Autor: | 01/02/2020

0

Nataša Bekvalac vredno radi na pripremama za veliki koncert koji je zakazan za 14. februar u Kombank Areni

Kako je sama priznala, u trenutku kada je objavlila da sprema koncert nije bila u najboljoj kondiciji. Međutim, pošto želi da svojim obožavaocima pruži spektakularan ugođaj, počela je sa trenzima odmah. Otkrila je i da mora da ima manje od 50 kilograma kako ne bi popucale sajle koje će je nositi na koncertima. Nataša Bekvalac će u sklopu scenskog nastupa leteti iznad bine i zato je isprobala kako će to izgledati.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u zajedničkoj akciji – borba s pubertetom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 10, 2019 at 10:49am PST


Pripreme za koncert su u punom jeku, a Nataša sada priznaje da jedva čeka susret sa publikom, ali i da će se tog dana suočiti sa svojim najvećim strahovima.

— Za mene će 14. februar biti jedna velika psihoterapija i mislim da će ljudi osetiti jednu veliku emociju koju ću se potruditi da prenesem na sve prisutne u Areni — rekla je Bekvalčeva za "Pink". Ona je čak, po rečima njoj bliskih ljudi, potražila pomoć pishoterapeuta, kako bi joj pomogao da bude i u dobroj psiho-mentalnoj formi ne bi li izdržala sve napore i stres oko koncerta i kako bi sam spektakl prošao u najboljem redu.

Nataša Bekvalac zbog koncerta posećuje psihoterapeuta

— Nije lako organizovati tako veliki koncert, naručito što želi da drži sve konce u svojim rukama. Zato joj je potrebna ogromna podrška kako saradnika, tako porodice, ali i stručnih lica sa kojima može da priča o svemu. Stres koji prati život pevačice kada se organizuje ovakav koncert, a uz to ste još samohrana majka dvoje dece i neko ko uporedno ima nastupe, izuzetno je veliki. Ona je, kao samosvesna žena, odlučila da ima podršku psihoterapeuta od trenutka kada se upustila u ovu priču —rekao je nedavno izvor za "Blic" i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 24, 2020 at 11:52am PST

 — Nataša često kaže da su odlasci kod terapeuta najbolje uložen novac jer izađe preporođena. Ovog puta je samo češće zakazivala termine kako bi makar na svaka tri dana našla vremena da se malo opusti i raščlani neke stvari u svojoj glavi. Svaki odgovoran umetnik ima veliku odgovornost kada je izlazak pred publiku u pitanju, zato se Nataša sprema i da, kada za manje od mesec dana izađe na binu, bude potpuno opuštena, bez treme i da da sve od sebe —  istakao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 20, 2020 at 2:13pm PST


Nataša priznaje da je zabranila da se priča o kartama za koncert, ali da je do nje ipak došla informacija da skoro sve rasprodato.

— Ja sam pevačica koja je zabranila da se o kartama uopšte i priča. Ako si umetnik onda su te stvari za tebe nebitne, čak mi imaju i neku negativnu konotaciju. To mi nije umetnost, već neka biznismenska crta koju ja da imam do sad bih verovatno bila bogata žena. A, budući da sam antitalenat, onda tako kuburim iz godine u godinu sa novcem. Ali evo, informacija koju sam dobila pre par dana je da smo skoro rasprodati  — ispričala je Nataša Bekvalac za "Pink.rs".

Hellomagazin.rs Milos Nadazdin/Instagram

Najnovije vesti