Kako je Megan Markl produbila razdor između Anđeline i Dženifer

Kako je Megan Markl produbila razdor između Anđeline i Dženifer

Autor: | 05/02/2020

0

Megan Markl produbila razdor između dve najveće holivudske suparnice

U Holivudu je izgleda zaista sve moguće, pa i da - sada već bivša članica britanske kraljevske porodice - pogorša sukob između dve bivše supruge Breda Pita. Nekadašnjoj glumici Megan Markl je pošlo za rukom nešto što nikad nikome pre nje nije. Uzdrmala je britansku monarhiju do temelja i donela neki sasvim drugačiji pogled na život u kraljevskoj porodici- ipak nije sve savršeno kako se čini na prvi pogled. 

Odlazak u Kanadu, Megan i Harija je koštalo kraljveskih titula, ali im je donelo neviđeni publicitet, pa su oni par u čijem društvu baš svi žele da budu. Međutim, bivše supruge Breda Pita, Dženifer Aniston i Anđelina Džoli, prema pisanju stranih medija, imaju veće ambicije od druženja. One žele saradnju sa Megan Markl, što je dodatno zaoštrilo odnose ove dve slavne holivudske glumice. Kako se iz razumljivih razloga ne kreću u istom društvu , Megan, a samim tim i princ Hari, moraće da izaberu stranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @justforangels_ofmylife on Feb 5, 2020 at 1:20am PST

–  Dženifer bi svakako mogla da pomogne Megan u njenoj glumačkoj karijeri jer ima kontakte na televiziji, a i lista njenih bliskih prijatelja je poprilično impresivna. Međutim, Anđelina je jako angažovana na radu dobrotvornih udruženja i ima veliki uticaj u UN-u, što bi kraljevskom paru dosta pomoglo u njihovom humanitarnom radu – objasnio je izvor i dodao kako Dženifer smatra da je Anđelina toksična osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angelina jolie archive (@angelinajoliearchive) on Feb 4, 2020 at 7:34pm PST

– Kraljevskom paru ne ide u prilog da izaberu njenu stranu jer je već puno prijatelja prestalo da se druži sa njom –  tvrdi izvor.

Megan i Hari doneli su i nove poslovne odluke 

Megan i Hari su na početku godine naglasili da će 2020. godinu posvetiti “pozitivnim temama”. Oni su na svom zvaničnom Instagramu naveli da će mesečno pratiti samo jednu stranicu, i na taj način doprineti njihovom radu.

Nakon što su doneli odluku štaje njhova aktivnost za februar, pojavila su se šuškanja da će vojvotkinja od Saseksa uskoro uploviti u još jedan poslovni poduhvat.

Novi posao Megan Markl podelio svet

Ali, kako prenosi britanska štampa Megan Markl će se osim humanitarnim radom baviti još jedim veoma zanimljivim poslom.

Naime, reč je o pojavljivanju u kanadskom rijaliti šou programu pod nazivom “I Do, Redo”. U pitanju je rijaliti o drugim venčanjima, u kojem će se Megan pojavljivati više puta.

Vojvotkinja će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistkinji za venčanja Džesiki Murlonej (40), zvezdi Netflixovog rijalitija, tvrdi britanska štampa.

Za sada nije poznato koliko će Megan za ovaj poslovni poduhvat biti plaćena, a iz produkcije još uvek nisu potvrdili ove navode. Publicistkinja koja radi na šou odbila je da komentariše sve u vezi sa Megan. Rekla je samo da snimanje šoua nije završeno i da još uvek nije određen datum premijere.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram