Prevežen na VMA: Vojinu Ćetkoviću pozlilo na premijeri filma

Prevežen na VMA: Vojinu Ćetkoviću pozlilo na premijeri filma

Autor: | 06/02/2020

0

Vojinu Ćetkoviću pozlilo na premijeri filma "Grudi"


Glumicu Vojinu Ćetkoviću je pozlilo tokom beogradske premijere crnogorsko-srpskog filma “Grudi” Marije Perović, u kom tumači jednu od glavnih uloga. Njemu se slošilo nakon poklanjanja pred publikom, posle prikazivanja filma. Kako pišu domaći mediji, hitna pomoć je brzo došla u Kombank dvoranu, pa je glumac prevežen na Vojno medicinsku akademiju gde mu je i ukazana lekarska pomoć. Nakon što je zbrinut, on je pušten na kućno lečenje, a kako se navodi, on je imao visoku temperaturu zbog čega je primio infuziju.

Vojin je u jednom intervjuu nakon što je završeno snimanje serije "Nemanjići", govorio kako se snimanje u teškim uslovima odražava na njegove zdravlje i kako izdržava napore. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on Jan 8, 2020 at 4:20am PST

– Pekić u „Zlatnom runu“ kaže: „Što život daje, to i ubija“ i tako je. Svaki posao, koliko god da vam daje život, na kraju vas uništi. Ne postoji nova vrsta glume, novi trend, ali moramo da prilagodimo život sadašnjem trenutku. Nekada je država štitila glumce, bili su nacionalno dobro. Imali su stvaralački motiv i znali su da učestvuju u kreiranju ukusa nacije. Znali su da zastupaju svoju zemlju. Moje kolege su se isključivo bavile glumom – samo sobom i glumom – rekao je Vojin i dodao da su glumci danas ne mogu da budu boemi.

Vojin Ćetković: Svaki posao, koliko god da vam daje život, na kraju vas uništi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on Jan 11, 2020 at 12:00am PST


– Ja pored glume moram da se bavim raznim stvarima, da se nosim sa svakodnevnim poslovima i problemima koji su sve veći i veći. Nisam po prirodi neko ko se žali na imovinsko stanje, ali prosto… Nekako uspevam. Čovek mora taj nivo stresa da anulira fizičkom aktivnošću, ishranom, boravkom u prirodi i zdravim životom. Ranije su glumci mogli da budu i boemi. Sada to ne može. Ja moram da živim životom današnjeg glumca, ne nekog prošlog. Ne. Prosto pokušavam da budem što zdraviji, i zbog svoje dece, i zbog posla, i zbog toga čemu sam posvetio život – istakao je Ćetković i priznao da posao zahteva da mu se ceo preda, pa ne stiže da se posveti zdravlju na pravi način.

Vojin Ćetković: Važno je da postoje dani okupljanja, radosti i slavljenja pripadnosti naciji i pravoslavnoj crkvi

– Niko od nas dok radi i stvara ne razmišlja o zdravlju. Nemoguće je. Trebalo bi da postoje određene službe koje treba da vode računa o tome, pošto ja moram da se bavim isključivo ovim. To što u tom trenutku radim zahteva mene celog, a ne neki delić, nešto što je površno. Ako ne, onda se ne bavim ozbiljno time. Neko sagori brzo, neko ne. Svi drugačije gorimo –

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još