Nikolina Pišek: Vidoju znam da pretim razvodom

Nikolina Pišek: Vidoju znam da pretim razvodom

06/02/2020

0

Nikolina Pišek otvoreno je govorila o  svom braku, kao i povlačenju sa malih ekrana i pokretanju sopstvenog biznisa

Voditeljka Nikolina Pišek u braku je već sedam godina sa Vidojem Ristojevićem. Ona je uvek iskreno govorila da se njihov odnos tokom godina promenio i da veza mora da se gradi.

- Suprug će mi zameriti što nisam rekla: ‘Da, da, kako ne, romantično je svaki dan’… Teško je biti romantičan kada si sa nekim jako dugo i održati početni žar, ali veza se gradi. Ne možemo očekivati da će nakon 6 ili 7 godina ili 10 biti isto kao što je bilo i na početku. To ne bi bilo normalno. Tako da treba prihvatiti situaciju u kojoj ste i apsolutno razumeti partnera, biti mu podrška i očekivati da on to radi u suprotnom smeru i onda je manje - više sve okej - iskreno je rekla prošle godine Nikolina.

Nikolina sa istoričarem umetnosti u braku je od 2013. godine i sa njim ima ćerku Unu Sofiju.

Nikolina Pišek u cipelama koje bi svaka žena želela da ima, čak i Keri Bredšo (foto)

Na pitanje šta je recept za srećan brak, Nikolina je ovih dana za 24sata.hr odgovorila:

- Odgovor na to pitanje ću moći da vam dam za 20 godina ako budem tada imala kompetenciju za to (smeh). Verovatno je to tolerancija. Ljudi se menjaju, pokušavam da verujem da se ja menjam na bolje, poenta je da se nadograđujete u istom smeru. Strast i ružičaste naočare kojima gledate partnera počnu da blede nakon nekog vremena, počnete da uviđate njegove mane, stvar je u tome koliko ste spremni da prihvatite taj realan život i naučite da živite s tim manama. Svega ima u braku: Red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej.

Nikolina Pišek ne krije da suprugu nekada preti i razvodom

Voditeljka pored tolerancije, kao jedan od važnih faktora za dobar brak navodi i komunikaciju.

- Poenta je da razgovarate i uspostavite komunikaciju, jer ako gurate stvari pod tepih, onda se nagomila previše stvari koje se ne mogu popraviti. Nekad Vidoju znam da pretim razvodom, ali brzo se pomirimo - iskreno je rekla Nikolina za ovaj medij.

Kako je istakla, ona i Vidoje pokušavaju da se dogovore koje će biti stalno mesto njihovog boravka, budući da žive na relaciji Beograd-Zagreb.

- Život u dva grada je benefit, koliko god zna da bude haotično. To je luksuz koji sad mogu sebi da priuštim jer mi mlađe dete još ne ide u školu. Ali kad krene, moraću da se fokusiram na život negde. Suprug i ja baš vodimo rasprave gde će to biti. Beograd je grad koji dosta nudi, specifičan je, uzbudljiv. Sviđa se mladim ljudima, teško ga je ne zavoleti na prvu - istakla je Nikolina.

Nikolina je navela da ne planira da ima više dece, a njena starija ćerka Hana, koja ima 22 godine, trenutno studira medicinu u Edinburgu.

Seksepil se da izmeriti: Severina i Nikolina Pišek u istim haljinama, kojoj “zebra” bolje stoji?

Povlačenje sa malih ekrana

Nikolinu Pišek nemamo priliku u poslednje vreme da vidimo ćesto u javnosti, kao ni na malim ekranima. Voditeljka navodi da se sa televizije povukla jer trenutno ne postoji odgovarajući format koji bi vodila.

Ona kaže da nije za vođenje srpskih rijalitija, a kako je otkrila, trenutno je fokusirana na pokretanje sopstvenog modnog brenda.

 

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images
Tagovi: nikolina pišek

Pročitajte još