Nakon tragedije ponovo voli: Tajči uz novu ljubav zaceljuje rane

Nakon tragedije ponovo voli: Tajči uz novu ljubav zaceljuje rane

Autor: | 11/02/2020

0

Tajči nakon tragedije ponovo voli

Pevačica Tatjana Kameron Tajči u novembru 2017. godine ostala je bez životnog partnera Metjua Kamerona, koji je preminuo od karcionoma pluća u 47. godini, ali čini se da je nakon tragedije ponovo srećna.

Metju je oboleo od najčešćeg tipa raka pluća kod nepušača, a bolest mu je dijagnostifikovana tek u četvrtom stadijumu. Iako se Tajči uz supruga, sa kojim je bila u braku od 1999. godine i sa kojim ima trojicu sinova, borila do poslednjeg daha i verovala da će zajedno imati dovoljno snage da nadjačaju ovog podmuklog protivnika, nažalost,  bolest je pobedila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Oct 6, 2017 at 9:51am PDT


– Metju Šejn Kamerun više ne oseća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan –  oprostila se Tajči od supruga i putem društvenih mreža.

Iako nikada nije potvrdila da je u vezi, čini se da je Tajči nakon tragedije ponovo srećna

Smrt supruga jako ju je potresla ali utehu je pronašla u muzici, meditaciji, pomaganju drugima, a kako se spekuliše, od decembra prošle godine i u novoj ljubavi. Naime,  hrvatski portali pišu da je zvezda devedesetih povratila osmeh na lice zahvaljući američkom muzičaru Dejvidu Lengleju sa kojim je snimila i duet za Dan zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Sep 30, 2019 at 3:19am PDT

Naime, Tajči je snimak njihove zajedničke pesme postavila na svoje profile na društvenim mrežama, a iako nije potvrdila vezu sa Dejvidom, njen osmeh nagoveštava koliko je srećna.

Ovo nije prva objava sa Dejvidom koju je Tajči objavila. Nedavno je objavila zajedničku fotografiju sa porukom koja je sve zaintrigirala. – Pronađite nekoga sa kim možete da se smejete. Isceljujuće je. Neka to bude neko kome je jako dobro poznata bol jer će znati kada je vreme za smeh, a kada treba da vas pusti da tugujete. Dejdvide, hvala ti – napisala je Tajči ispod njihove zajedničke fotografije nakon Božića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Dec 28, 2019 at 6:43pm PST

"Hvala Bogu da ste se našli i da ste srećni zajedno", "Tako mi je drago da tvoje rane počinju da zaceljuju. Nastavi dalje da se smeješ", "Predivni ste zajedno",  samo su neki od komentara ispod Instagram objave, ali Tajči nije odgovorila na njih.

Tajči je devedesetih godina prošlog veka bila na vrhuncu slave, a u Ameriku se odselila 1992. godine

Prvi album je objavila 1990. godine a gotovo preko noći je postala jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše nam zemlje. Jugoslaviju je predstavljala  na "Evrosongu" u Zagrebu 1990, pesmom "Hajde da ludujemo ove noći" koja je postala legendarni hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on Sep 14, 2016 at 11:00pm PDT

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Facebook