Nakon samo dve nedelje veze: Lejdi Gaga se udala u tajnosti

Nakon samo dve nedelje veze: Lejdi Gaga se udala u tajnosti

Autor: | 14/02/2020

0

Pevačica često priređuje iznenađenja, ali niko nije očekivao da se Lejdi Gaga udala u tajnosti

Od kako se pojavila na svetskoj sceni, američka pevačica Lejdi Gaga privlači pažnju talentom, ekscentričnim izgledom ali i burnim ljubavnim životom.  Pevačica i glumica  je sada na vrhuncu karijere, a potvrda za to je stigla 2019. godine, kada je osvojila Oskara za pesmu “Shallow “iz filma “Zvezda je rođena”, u kom glumi zajedno sa Bredlijem Kuperom. Iako iza sebe ima brojne veze, govorilo se da je upravo ona glavni krivac što su Bredli i lepa Ruskinja Irina Šajk prekinuli četvorogodišnju ljubav, ona ipak nikako da se skrasi.

Bredli Kuper u vezi sa 14 godina mlađom koleginicom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 6, 2019 at 4:33pm PDT


Agent Kristijan Karino je uspeo da ukrade njeno srce na neko vreme. Činilo se da će uz njega pronaći mir. Vezu su započeli 2017. godine, ubrzo su se i verili, a onda je ona stavila tačku na tu ljubav.  Govorilo se da razlog upravo Bredli, a dok su mnogi očekivali da će njih dvoje obelodaniti vezu, plavokosa zvezda je priznala da ima novog dečka. U pitanju je Majkl Polanski, bivši investitor koji trenutno radi kao izvršni direktor fabrike “Parker Group”, diplomac Harvarda. Strani mediji prenose da je on toliko uspeo da očara Lejdi Gagu da mu se nakon samo dve nedelje veze zaklela na večnu ljubav na tajnoj ceremoniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 3, 2020 at 2:20pm PST


Magazin  'OK!' tvrdi da je Majkl pevačici poklonio prsten, te da se par samo nekoliko sati nakon veridbe i venčao na skupocenoj jahti.  Tu vest je potvrdio i izvor blizak Lejdi Gagi, koji otkriva da je cermonija bila božanstvena i da su uživali. Uz to što su uplovili u bračnu luku, izvor otkriva da su spremni i za bebu, o čemu se već šuška neko vreme.

– Samo je pitanje vremena–  kratko je rekao. Iako par još ništa nije potvrdio, obožavatelji su jako uzbuđeni zbog njihove ljubimice. Lejdi Gaga je kako se nedavno pisalo doživela pravo prosvetljenje, nakon što je pala sa bine na koncertu u Las Vegasu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista Top (@revistatopoficial) on Feb 4, 2020 at 3:20am PST

– Doživela je prosvetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rendgen celog tela – rekao je pomenuti izvor i dodao da je plavokosa zvezda spremna da osnuje porodicu.

– Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi, otkrio je izvor blizak pevačici koja je odlučila da je vreme da postane majka. Spremna je i da usvoji dete, a  razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je želela. – dodao je spomenuti izvor.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: lejdi gaga