Najzad: Nova pesma Ane Nikolić nakon četiri godine!

Najzad: Nova pesma Ane Nikolić nakon četiri godine!

Autor: | 14/02/2020

0

Nova pesma Ane Nikolić "Bilo je lepo" ispunila očekivanja

Svi obožavaoci Ane Nikolić željno su iščekivali ovaj dan. Naime, nakon četiri godine pauze i odsustvovanja sa muzičke scene, Ana se vratila u velikom stilu sa pesmom “Bilo je lepo”, koja će, sudeći po komentarima i reakcijama publike, postati veliki hit.

Ovo je pevačicin sedmi album, a kako je  nedavno otkrila na svom Instagram profilu, na njemu će se naći ukupno devet numera. Pesmu je simbolično predstavila na Dan zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 13, 2020 at 2:22pm PST


Ana je spot za svoju povratničku pesmu snimila na Belom dvoru, a u njemu izgleda savršeno. Naime , pevačica je poslednjih meseci, osim na novim pesmama, vredno radila i na svom izgledu, pa je u novom spotu pokazala koliko se njen trud isplatio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Dec 10, 2019 at 8:43am PST


Ona se prošetala u izazovnom izdanju i ponovo vratila epitet najzgodnije pevačice na našoj javnoj sceni.

Ana je svoj poslednji album pod nazivom "Labilna" snimila u maju 2016. godine, a na njemu je sarađivala sa svojim bivšim suprugom reperom  Stefanom Đurićem Rastom. Poslovna saradnja donela im je i ljubav pa su se tajno venčali 28. jula 2016. godine. U  avgustu 2018. godine dobili su ćerku Taru kojoj je Ana apsolutno posvećena.  Ana i Rasta su se razveli nakon tri godine braka,a pevačica nije skrivala da je to jako teško podnela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Oct 26, 2019 at 8:58am PDT


– Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji. Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa makar taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi. Ja sam veoma teško to podnela, ali imam dete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju– izjavila je Ana za "Premijeru", nakon što je razvod finalizovan i dodala da je spas našla upravo u poslu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 30, 2019 at 1:48am PDT


–  Upravo mi je taj rad u studiju pomogao da ponovo budem dobro i da budem srećna – rekla je tada Ana, a mnogi sumnjaju da je njena nova pesma "Bilo je lepo"  autobiografska i da opisuje njenu ljubav sa bivšim suprugom.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: ana nikolić