Viktoriju Bekam suprug kritikovao zbog video snimka: Kako si ovo mogla da dozvoliš?

Viktoriju Bekam suprug kritikovao zbog video snimka: Kako si ovo mogla da dozvoliš?

Autor: | 26/02/2020

0

Viktorija Bekam objavila snimak nastao na početku veze sa Dejvidom Bekamom

Modna dizajnerka Viktorija Bekam je svojim obožavaocima na Instagramu otkrila do sada nepoznate detalje iz ljubavi sa fudbalskim asom Dejvidom Bekamom. Naime, ona je objavila simpatičan video snimak koji je nastao na početku njihove veze, ali verovatno nije očekivala takvu suprugovu reakciju. U video snimku se čuje kako nepoznata osoba pita Dejvida iz kog razloga se zaljubio u Viktoriju.

–  Ne mogu  da izdvojim samo jednu stvar, sve me privuklo, ceo paket. Jednostavno sam se zaljubio u nju! - rekao je Dejvid, a onda se obratio nasmejanoj Viktoriji –  Da, u tebe sam se zaljubio, draga. Mislim da je sada vrema da odem–   

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 24, 2020 at 4:33am PST

Ova objava izazvala je mnogo komentara, a ni sam Dejvid nije odoleo da ne prokomentariše:

–  Mislim da sam u to vreme bio član boy benda. Kako si mi dopustila da ovako nešto obučem? –  našalio se bivši fudbaler.

Ljubav s Dejvidom je filmska priča

Dejvid i Viktorija venčali su se 1999. u zamku Irskoj, i imaju četvoro dece: Bruklina (21), Romea (18), Kruza (15) i Harper (8).

Važe za jedan od najskladnijih i dugovečnijih  parova u svetu šou-biznisa, ali njihovu ljubav obeležilo je nekoliko skandala, optužbi za prevaru i bezbroj medijskih spekulacija o raznim neverstvima i turbulencijama. Ipak, oni su uspeli da pobede sve izazove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 17, 2020 at 9:01am PST


– Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego kao individualci. Da li bi bilo ko od nas bio u istoj poziciji u kojoj smo sada da se nismo sreli i bili zajedno? Radi se o jedinstvu porodice. Mnogo smo jači nas šestoro, nego što bismo bili pojedinačno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je naš ključ – objasnila je jednom priliko nekadašnja poš spajsica i istakla da su im deca prioritet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C (@cruzbeckham) on Sep 15, 2019 at 8:32am PDT

–Deca su nam prioritet. Volimo svoju porodicu i sve što radimo vrti se oko nje. Svako od nas naporno radi i voli svoj posao. Vrlo smo aktivno uključeni u život dece. Pored toga, Dejvid i ja se stalno podržavamo. Srećni smo što imamo jedno drugo. Zajedno rastemo – kaže Viktorija koja ne skriva da je ljubav sa Dejvidom bila na prvi pogled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 28, 2019 at 3:38am PST


Bivša Spajsica se  jednom prilikom u “pismu samoj sebi”, nekoj vrsti memoara, podsetila njihovog prvog susreta…

– Upoznaćete se u loži Mančester Junajteda, a ti ćeš biti malo pripita, tako da se nećeš najjasnije sećati svih detalja. I dok će drugi igrači stajati za šankom i ispijati piće, videćeš Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom (on tada još uvek neće igrati za prvi tim – a ti ćeš već biti poznata). Primetićeš da ima sladak osmeh…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C (@cruzbeckham) on Jul 3, 2019 at 11:31pm PDT

Potom je ispričala kako mu je zapisala broj telefona na avionskoj karti za let London-Mančester, koju on i dan danas čuva.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti