Nataša Bekvalac iznenadila: Ono što me je emotivno ubijalo, trošilo i pokidalo živce, počelo je da mi nedostaje

Nataša Bekvalac iznenadila: Ono što me je emotivno ubijalo, trošilo i pokidalo živce, počelo je da mi nedostaje

Autor: | 06/03/2020

0

Nataša Bekvalac je 14. februara ostvarila san o kom je maštala dve decenije

Pevačica Nataša Bekvalac nije skrivala da je solistički koncert nešto o čemu je maštala od početka svoje karijere. San joj je se ostvarilo  14. februara, kada je napravila pravispektakl u Štark Areni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 19, 2020 at 5:40am PST


– Taj šou je jedan od najvećih koji se desio u našoj zemlji. To je bio muzičko-scenski spektakl, ali i finansijski debakl. Moraću da poradim na ovom drugom delu. Potpuno je besmislen u tom finansijskom aspektu, a ja nisam toliko bogata žena – iskreno je izjavila Nataša za domaće medije, a sada i priznala da joj, iako je ispunjena, nedostaje ta vrsta adrenalina koju je imala dok se pripremala za koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 5, 2020 at 11:34am PST

– Razmišljam koliko sam srećna i privilegovana što radim posao koji obožavam, moja životna ljubav moj je životni poziv. Posle koncerta S.O.S.ZA LJUBAV upala sam u neku čudnu emociju, veoma neprijatnu, kao da sam bolesna. Želela sam da adrenalin, uzbuđenje, strahovi, konstantna tenzija, veliki pritisci prestanu i da se vratim svom prelepom životu nakon koncerta ali kada se to dogodilo upravo ono što me je emotivno ubijalo, trošilo, seklo na komade i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje. Shvatila sam da ne mogu da živim bez tih osećaja i da stalno moram da stvaram da bih se osećala srećnom i živom.Uskoro ulazim u studio i snimam nove, joj znate kakve pesme – poručila je Nataša.

Nataša Bekvalac proslavila drugi rođendan ćerke Katje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 19, 2019 at 8:53am PDT


Ova popularna i jaka žena ne skriva da ima slabu tačku, zapravo dve -njene ćerke: Hanu, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom  Danilom Ikodinovićem Katju, koju je dobila iz braka sa Lukom Lazukićem.  Njena mlađa ćerka napunila je dve godine, a ponosna mama joj je priredila predivnu proslavu u jednoj igraonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 24, 2020 at 7:07am PST


– Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro -nas dve smo znale da će biti, sećam se da su rekli dan kada ćes se roditi  -znala sam da će biti onako kako ti budes želela .Od trenutka kada si se rodila, pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učis me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi- ljubav. Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice, najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama Katarina moja. Srećan rođuš sine moj – napisala je Nataša ćerki i kao heštagove stavila reči Severine pesme “Rođeno moje”.

Hellomagazin.rs Dusan Petrovic/Instagram/Nataša Bekvalac