Berguzar Korel: Zbog trudnoće sam odustala od glume

Berguzar Korel: Zbog trudnoće sam odustala od glume

Autor: | 09/03/2020

0

Berguzar Korel, Šeherezada iz serije "1001 noć”, iskreno o drugoj trudnoći i razlozima zbog kojih je morala da na neko vreme odustane od glume 

Prelepa turska glumica Berguzar Korel, Šeherezada iz serije „1001 noć”, uskoro će po drugi put postati majka. Mada je ranije kazala da bi volela da rodi devojčicu i da bi joj dala ime Lejla, ispostavilo se da će njen suprug Halit Ergenč i ona ponovo biti roditelji dečaka. Njihov sin Ali s nestrpljenjem iščekuje da bata stigne na svet, a evo šta ponosna mama kaže o trudnoći i porodici, ali i o tome zašto je morala da digne ruke od glume kad je saznala da je u drugom stanju.

Uskoro ćete postati majka po drugi put. Kako se osećate?

- Druga trudnoća mi prolazi malo prebrzo. Kad sam bila trudna prvi put, jedva sam čekala da se porodim. Sada je drugačije – uživam u svakom danu, svakom trenutku kad se beba pomeri u mom stomaku. Ponekad pomislim da sve ovo treba da traje malo duže. Osećam da štitim svoje dete od svakog zla dok je u mojoj utrobi. Moj prvenac Ali jedva čeka da njegov brat stigne na svet – raduje se što će dobiti ne samo brata, već i prijatelja. Sigurna sam da će se njih dvojica voleti i poštovati - rekla je lepa Berguzar pišu "TV Novele".

Sve trudnice imaju prohteve. Je li vašem suprugu Halitu teško da ispuni vaše hirove?

- Halitu ništa nije problem. Uvek pronađe rešenje za sve. I sam uživa u mojoj trudnoći i čini da Ali i ja takođe uživamo!

Berguzar Korel: Prelepa trudnica sa savršeno stilizovanom kosom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 12. Јан 2020. у 4:59 PST

Roditelji ponekad pevaju ili čitaju bebi dok je još u stomaku. Da li i vi to radite?

- Halit ponekad to radi. Doduše, moj sin koji tek treba da stigne na svet prisustvovao je snimanju mog drugog albuma (smeh).

Jeste li već odabrali ime za sinčića?

- Bili biste iznenađeni kad biste videli Halita i mene kako diskutujemo o imenu. Bebac će stići na svet, a još neće imati ime (smeh). Šalu na stranu, njegovo ime će sigurno biti jednostavno, ali jako, baš kao Alijevo.

Berguzar Korel -  Halit mi pomaže u svemu 

Ginekolog vam je savetovao da tokom trudnoće ne igrate u monodrami koju ste izvodili u pozorištu. Zašto?

- Oni koji su gledali predstavu znaju da je zahtevna – ne samo fizički, već i psihički. Nikad nisam mislila da ne mogu da je igram, ali ljudi su mi prilazili i govorili da je to što radim vrlo teško. Pitali su me da li sam sigurna da želim da nastavim. Bila sam sigurna da ću moći da glumim u trudnoći, ali kad sam otišla na prvu probu sa bebom u stomaku, shvatila sam da ipak moram da odustanem. Ipak, jedva čekam da se vratim glumi.

Tokom karijere na ekranu ste igrali zaljubljene žene. Već godinama ste srećno udati. Šta je za vas ljubav?

- Uh, ovaj mališan trenutno baš jako šutira u mom stomaku! Kako da vam sad govorim o ljubavi? (smeh) U braku sam deset godina, život se menja. Očekivanja, trenuci koji vas čine srećnim, ono što je važno, prioriteti... Sve se menja, pa i ljubav. Kad se osvrnete iza sebe, u nekom trenutku vidite da je sve ono što imate i što ste izgradili sa voljenom osobom mnogo više od ljubavi - kaže glumica za "TV Novele".

Koliko vam Halit pomaže oko starijeg sina?

- Uvek mi pomaže u svemu. Ne sećam se da sam se ikad osećala usamljeno u smislu da sama moram da gajim Alija.

Berguzar Korel potvrdila: Halit i ja čekamo drugo dete, osećam se blagosloveno

Rodićete još jednog dečaka. Da li vas pomalo plaši pomisao da ćete kod kuće biti okruženi samo muškarcima?

- Nisam nimalo uplašena. Štaviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voleti čini da se osećam divno.

Gotovo svakodnevno slušamo o nasilju nad ženama. Kako majka dečaka, kako ćete vaspitavati svoje dete u vezi s tim?

- Na stranu to što je dečak, biću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim sa Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na pol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odeću koju nose.

 

Stefan Zlatković guliver/getty, instagram
Tagovi: Berguzar Korel