Iz Španije pravo kod Sofije: Da li je Luka zbog ljubavi prekršio stroga pravila?

Iz Španije pravo kod Sofije: Da li je Luka zbog ljubavi prekršio stroga pravila?

Autor: | 19/03/2020

0

Luka Jović zbog ljubavi je prekršio stroga pravila jer je, navodno, želeći da iznenadi devojku Sofiju Milošević, pravo iz Španije, uprkos vanrednom stanju, sa aerodoroma otišao kod nje na rođendan

Ovih dana mediji su bili puni priče kako je fudbaler Luka Jović želeo da iznenadi svoju devojku Sofiju Milošević, pa je uprkos vanrednom stanju, pravo iz Španije došao kod nje.

Spekulisalo se da je Luka pravo sa aerodroma, iako je morao da bude u samoizolaciji, otišao kod Sofije i prisustvovao proslavi njenog rođendana.

Međutim, Sofija je odlučila da stane na put svim ovim spekulacijama, pa je u intervjuu za "Blic" iste i negirala.

- Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem. Ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine. A u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog - iskreno navodi Sofija Milošević za ovaj dnevni list.

Sofija Milošević - Ne mogu da pričam ništa vezano za Luku

Iako su mediji pisali o dolasku Luke Jovića, kao i o tome da je prekršio obaveznu samoizoalciju nakon dolaska privatnim avionom iz Španije, Sofija Milošević objašnjava:

- Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega. Ja sam u izolaciji, okej sam. Poštujem sva pravila mera koje su donete. Kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze.

Prema informacijama koje su plasirane u medijima, fudbaler je prekršio mere samoizolacije koje su zakonom propisane. Nakon što ga organi reda nisu pronašli na adresi na kojoj je naveo da će boraviti, policija ga je upozorila da sledeći put ukoliko isto ponovi biće priveden.

Luka sinu priredio rođendansko iznenađenje u Madridu 

Sin Luke Jovića, kog  je dobio sa Anđelom Manitašević, nedavno je proslavio i prvi rođendan, a fudbaler se našao na meti kiritika što tog dana nije bio uz svog jedinica. Kako se nagađalo da je Lukina devojka, manekenka Sofija Milošević razlog nedolaska on je rešio da otkrije istinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 14, 2020 at 1:26pm PST


- Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu. S obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana - napisao je Jović i dodao:

- Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega. I odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

Sofija Milošević i Luka Jović: Ljubav u Rimu (video)

Kako se oporavio od zdravstvenih problema, Luka je sinu napravio iznenađenje u Madridu. Sofija je otkrila kako je proslava izgledala i iskoristila priliku da malom Davidu čestita prvi rođendan.

–Srećan rođendan, Davide –napisala je plavokosa lepotica uz video snimak koji je dočarao predivnu dekoraciju.

hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, Instagram

Pročitajte još