Izolacija na Salašu: Nataša Bekvalac sa ćerkama u Čeneju

Izolacija na Salašu: Nataša Bekvalac sa ćerkama u Čeneju

Autor: | 28/03/2020

0

Nataša Bekvalac se pridržava bezbednosnih mera tokom vandrednog stanja


Većina nas nije ni slutila da će pandemija koronavirusa do ove mere zaustavi našu svakodnevicu. Svi koji mogu, rade od kuće, kretanje je ograničeno, pa se sve aktivnosti svode na unutrasnjost doma. Pevačica Nataša Bekvalac ima sreću da je njen dom na salašu u Čeneju, pa sa ćerkama Hanom i Katjom svakodnevno uživa u velikom dvorištu i šetnji.

Ona je na instagramu objavile fotografije sa svojom dvogodišnjom mezimicom i čini se da one sadržajno provode vreme tokom vandrednog stanja.

Nataša uživa da provodi vreme u svojoj oazi nadomak Novog Sada

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 5. Апр 2018. у 5:08 PDT

Nataša je salaš uredila nesposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine. Njen plan je bio da tamo živi sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem. Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od Luke se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama. Osim luksuzne vile u dvorištu ima velelepni bazen, voćnjak iza kuće a sve okruženo nestvarno lepom prirodom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 6. Јун 2017. у 9:08 PDT

Nataši odgovora mesto gde se nalazi salaš jer nije daleko od Beograda, te kad god poželi ili ima poslovne obaveze brzo može da stigne do prestonice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Јул 2017. у 10:25 PDT

Nataša Bekvalac sa ćerkama ima stabilan odnos

Nije lako biti samohrana majka, ali  Nataša Bekvalac   ističe da je zahvalna zbog te uloge koju joj je život namenio jer sa ćerkama ima odnos koji je izgrađen na ispravnim temeljima

–Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi –

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 19, 2019 at 8:53am PDT


– Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom, rekla je nedavno Nataša koja je otkrila da sa starijom ćerkom muči pubertetske muke zbog čega je zatražila pomoć bivšeg supruga.

Nataša Bekvalac danas puca od ponosa zbog ćerke Hane

Foto: Luka Šarac

–  Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć i mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno . Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže – rekla je nedavno Nataša.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram