Dragana Mirković i Van Dam: Prijateljstvo koje ništa ne može da ugrozi

Dragana Mirković i Van Dam: Prijateljstvo koje ništa ne može da ugrozi

31/03/2020

0

Dragana Mirković sa porodicom u izolaciji,a stigla podrška i od holivudskog glumca

 

Među brojnim poznatim ličnostima koje poštuju pravila zbog novonastalog stanja izazvanog koronavirusom i ponašaju se odgovorno prema svom zdravlju, ali i zdravlju svojih bližnjih, je i folk zvezda Dragana Mirković. Ona se sa porodicom, suprugom Tonijem Bijelićem, i njihovo dece Markom i Manuelom , nalazi u izolaciju u njihovom velelepnom domu u Beču.

Svoj raskošni dom je folk diva do sada nekoliko puta pokazivala javnosti,a sada je prvi put pokazala neke skrivene kutke u kojima provodi dane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 17. Мар 2020. у 8:35 PDT


– Izolacija. Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas. Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima– napisala je Dragana uz fotografiju na kojoj pozira ispred dvorca.

 Dragani i Toniju podršku pružio njihov veliki prijatelj glumac Žan Klod Van Dam

Holivudski glumac Žan Klod Van Dam snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 30. Мар 2020. у 2:01 PDT


– Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svih ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te –rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 18. Окт 2019. у 2:51 PDT


–Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju– napisala je Dragana.

Dragana Mirković svojim zaposlenima na DM Sat televiziji poručila da budu bez brige za posao

U vreme kada je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, Dragana Mirković se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige.

Folk zvezda, koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

DM Sat je kablovska i satelitska televizija koja se emituje iz Požarevca. Kanal su 2005. godine osnovali Dragana Mirković i njen muž Toni Bjelić koristeći prethodno isključenu Sat TV. Televizija se vidi u više balkanskih i evropskih zemalja.

– U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija, jer na žalost vanredna je situacija – napisala je Dragana.

– Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima, a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program – poručila je  nedavno Dragana.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Mirko Tabašević/Instagram/Ata

Pročitajte još