Njegova porodica je ne želi: Razvode se Prijanka Čopra i Nik Džonas?

Njegova porodica je ne želi: Razvode se Prijanka Čopra i Nik Džonas?

Autor: | 01/04/2020

0

Indijska glumica i bivša mis sveta Prijanka Čopra i Nik Džonas prolaze kroz bračnu krizu

Fatalni susret Prijanke Čopre i Nika Džonasa dogodio se 2017. godine na Met Gala zabavi. Ubrzo nakon toga su počeli da se zabavljaju, a samo mesec dana kasnije, nekadašnja mis sveta upoznala je porodicu deset godina mlađeg muzičara.

Kako su veoma brzo shvatili da su rođeni jedno za drugo, nisu  mnogo čekali sa veridbom i venčanjem, a da bi Prijanka bila sasvim srećna, Nik je insitirao da, pored hrišćanske, bude održana i hinduistička ceremonija. Međutim, ako je verovati pisanju magazina OK!, čini se da su ovom paru prestale da cvetaju ruže. Navedeni medij piše kako se Prijanka i Nik razvode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) дана 10. Мар 2020. у 12:25 PDT


Sada kada su se dobro upoznali, brzo se odljubljuju jedno od drugoga. Svađaju se oko svega - posla, izlazaka, provođenja zajedničkog vremena.  Stvar je u tome da su Nik i Prijanka požurili sa venčanjem, a sada plaćaju cenu. Njihov brak "visi o koncu''  rekao je izvor blizak supružnicima te otkrio kako je Nik, pre nego što ju je odveo pred oltar, smatrao da je njegova supruga opuštena, ali sada je uvedio njenu impulsivnu narav.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) дана 6. Мар 2020. у 11:14 PST


Šta više, nastavlja izvor, Nikova  porodica ga preklinje da ostavi Prijanku. Iako su je nekada smatrali pogodnom suprugom koja je spremna za majčinstvo sada je vide kao nezrelu osobu koja želi samo da se zabavlja tvrdi izvor.

Ipak, razvod bio doneo i veliku borbu za novac. Izvor tvrdi sa su Prijanka i Nik toliko požurili sa brakom da nisu stigli ni da sastave predbračni ugovor.

Prijanka Čopra i  Nik Džonas daleko od tradicionalnog para

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) дана 1. Дец 2018. у 7:31 PST


Gostujući  nedavno u američkoj emisiji ‘The View’, slavna indijska lepotica prozvala se ‘lošom suprugom’ zbog nedostatka kulinarskih veština.

– Ne znam da kuvam i to sam otvoreno rekla Niku kada je želeo da me zaprosi. U tom sam mu trenutku rekla ‘Slušaj, ti dolaziš iz dobre južnjačke porodice i navikao si na majčino neverovatno kuvanje. Za takvu devojku se nećeš oženiti jer ja ne znam da kuvam’. Znam tu i tamo sporadično da skuvam ili ispečem jaja – priznala je glumica. Ipa, Nik joj to nije zamerio i često je isticao koliko svoju suprugu obožava. Ljubav joj stalno pokazivao na razne načine, pa i skupocenim poklonima.

Naime, kada je njegova najnovija pesma prošle godine dospela na sam vrh liste singlova, svojoj dragoj kupio je mercedes maybach, čija se vrednost procenjuje na približno 200 hiljada dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Mar 12, 2019 at 5:07pm PDT


- Kada muž stigne na broj jedan, supruga dobija maybach. Predstavljam vam... ekstra Čopra Jonas. Volim te, ljubavi. Najbolji muž - napisala je Prijanka.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti