Zbog pandemije koronavirusa: Nesvakidašnje venčanje Dženifer Lopez

Zbog pandemije koronavirusa: Nesvakidašnje venčanje Dženifer Lopez

Autor: | 08/04/2020

0

Venčanje Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza najiščekivaniji događaj za njihove obožavaoce


Kada se pevačica Dženifer Lopez u martu prošle godine verila sa bivšom bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom, na najromantičniji način na plaži,  fotografije zaljubljenog para su obišle svet. 

Veridbu su proslavili nekoliko meseci kasnije sa članovima njihovih porodica i najavili raskošno venčanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 10. Мар 2020. у 5:42 PDT

Pročitajte i: Preminuo bivši dečko Dženifer Lopez (foto)

U planovima ih je omela pandemija koronavirusa koja je zaustavila život na celoj planeti. Venčanje su otkazali, međutim, kako je Dženifer Lopez otkrila u emisiji kod Elen Dedženeris, možda održe venčanje u skladu sa situacijom - on line!

– Pandemija je svakako uticala na odlaganje venčanja.  Moramo da sačekamo da vidimo šta će biti. Zaista ne znamo ni o kom datumu bi  moglo da se radi. Trenutno poštujemo pravila kao i ostatak sveta – poručila je Dženifer.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 5. Јан 2020. у 11:27 PST

Pročitajte i: Dženifer Lopez u izdanju koje ne laska čak ni njenoj figuri (foto)

Međutim,  voditeljka je imala zanimljivu ideju. Predložila je Dženifer da ima on line venčanje.  Iako se latino divo prvo nasmejala, onda je poručila da će definitvno razmisliti o toj ideji.

Dženifer Lopez se udavala tri puta. Pre više od dve decenije se udala za konobara Ohanija Nou i ostala sa njim u braku "čitavu" godinu. U septembru 2001. godine otišla je pred oltar sa plesačem Krisom Džadom, ali su se već sledeće godine razveli.

Najduže je bila u braku sa Markom Entonijem, od od 2004. do 2012. godine, sa kojim ima blizance Maksa i Emu od po 11 godina. Svoju sreću u ljubavi slavna pevačica je pronašla pored Aleksa Rodrigeza, nekadašnjeg igrača bejzbola, koji je obožava.

Dženifer Lopez  ima bajkovit život, ali ovo je njena neostvarena želja

Pročitajte i Aleks Rodrigez ponovo zaprosio Džej Lo (video)

Dženifer ima sjajnu karijeru, prelepu decu i sjajnog verenika. Sve u svemu ona vodi jedan život iz snova.

– Imam dvoje neverovatne dece i sjajnog dečka. Ne razumem baš sve i nije sve savršeno. Ali sam ponosna zbog svega što imam, i dalje sam optimistična i puna nade. Kada sam dobila decu, shvatila sam da moram da budem sve bolja i bolja. Ne samo za njih nego i zbog sebe. Postoji nešto u tome što ste odgovorni za drugo ljudsko biće koje vas tera da idete napred – rekla je ona nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 13. Јун 2018. у 7:38 PDT

Pročitajte i: Uz savete Dženifer Lopez veoma brzo ćete doći do željene kilaže!

Ipak, uprkos bajkovitom životu i Dženifer Lopez ima veliku neostvarenu želju o kojoj često mašta i sanja…

– Volela bih da iskusim život još negde osim u SAD-u, recimo u nekom malenom mestu u Italiji. Ili možda na drugom kraju sveta, na Baliju. Volela bih da pronađem mir i negde izgradim mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po sveži hleb i dolazim kući da ga jedem sa marmeladom. U budućnosti se vidim kako mnogo slikam, ili samo uživam u ljuljaški i gledam u neko drvo masline i upijam mirise. Često imam takve maštarije – ispričala je nedavno detalje Dženifer za magazin “Vanity Fair”.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram