Ovako zanosna Džesika Simpson izgleda dok čisti kuću (foto)

Ovako zanosna Džesika Simpson izgleda dok čisti kuću (foto)

Autor: | 09/04/2020

0

Džesika Simpson fotografijom bez filtera oduševila obožavaoce

Pevačica i glumica Džesika Simpson prototip je američke lepote: seksepilna, zanosna plavuša sa takozvanim holivudskim osmehom. Atraktivan izgled joj je otvorio mnoga vrata u karijeri, a sada je pokazala i da je odvažna i duhovita.

Dok sa porodicom boravi u karantinu, lepotica se prisetila dana kada je krasila naslovnice. Tačnije, jednu koja joj je u ovom trenutku poslužila da napravi paralelu.

https://twitter.com/JessicaSimpson/status/1247996755842654208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247996755842654208%7Ctwgr%5E393535353b636f6e74726f6c&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gloria.hr%2Ffokus%2Fzvjezdane-staze%2Fsvi-smo-mi-jessica-kucanica-godine-izgleda-nesto-drugacije-ovih-dana%2F10189036%2F

Naime, ona se 2003. godine našla na naslovnici časopisa "Rolling Stone" na kojoj je pozirala u atraktivnom izdanju uz naslov " Domaćica godine", a sada, 17 godina kasnije, pokazala je kako izgleda dok sređuje kuću. Ovim potezom je oduševila obožavaoce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 8. Апр 2020. у 2:14 PDT


Bez imalo šminke, neuredne kose, obučena u crnu trenerku pozirala je u kuhinji okružena sredstvima za čiščenje.  Tu fotografiju je objavila uz naslovnicu na kojo je imala 23 godine, na kojoj joj pozirala u visokim potpeticama.

Džesika Simpson progovorila o najtužnjim danima svog života

U hrabrom i iskrenom intervjuu za magazin  “People” Džesika je nedavno govorila o svojoj borbi sa alkoholom i tabletama, ali i o traumi koja joj je obeležila život. Ona je priznala da je alkohol počela da pije kako bi se suočila sa svojim osećanjima koja su u njoj godinama tinjala.

Pročitajte i: Džesika Simpson na Uskrs objavila fotografije svoje preslatke bebe Birdi Mej!

– Ubijala sam se sa svim alkoholnim pićima i tabletama –napisala je i otkrila dodala kako se u novembru 2017. napokon otreznila, te i da od tada više nije alkohol ni pogledala.

Pročitajte i: Džesika Simpson optužena da je nemarna majka - Dete ima slomljenu ruku, ovo je strašno! (video)

– Bilo mi  je lako da prestanem da pijem. Bila sam besna na tu bocu jer sam se radi nje osećala spokojnom i tupom –otkrila je i progovorila o paklu zlostavljanja koji je prošla kada je imala tek šest godina.

Ono što je sprečavalo da kaže roditeljima je strah da je sama kriva za ono što se dogodilo, pa se usudila da o tome progovori tek šest godina kasnije na porodičnom putovanju.  Knjiga u kojoj je ogolila dušu otkriva da joj je odlazak na psihoterapiju spasio život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 9. Мар 2020. у 7:48 PDT

Pročitajte i:Džesika Simpson - Najveća finansijska greška bio je moj prvi brak

– Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Delila sam krevet sa ćerkom porodičnog prijatelja. Sve je počelo golicanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo jako neugodno –otkrila je Džesika i dodala kako je smatrala da je ona kriva za zlostavljanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 29. Нов 2019. у 7:53 PST

Džesika  je od 2014. godine u braku sa bivšim fudbalerom Erik Džonson imaju troje dece: sina Ejsa Nuta, ćerke Maksvel Dru i Berdi Mej.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram