Lejdi Gaga: Radujem se što ću postati majka

Lejdi Gaga: Radujem se što ću postati majka

Autor: | 09/04/2020

0

Lejdi Gaga ne skriva da je spremna za bračni život

Iako se nedavno pisalo da se američka pevačica i glumica Lejdi Gaga na tajnoj ceremoniji zavetovala na večnu ljubav Majklu Polanskom, diplomcu sa Harvarda, ona je u najnovijem intervjuu za magazin 'InStyle' otkrila da to tek sledi, ali i da joj je majčinstvo na vrhu životnih prioriteta.

– Imam puno snova i nade. Šta će se od toga zapravo ostvariti, ne znam, ali znam da ću sve to raditi sa ljudima koje volim – objasnila je 34-godišnja zvezda koja je od februara u vezi sa bivšim investitorom koji trenutno radi kao izvršni direktor fabrike “Parker Group”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 17. Мар 2020. у 9:35 PDT

Pročitajte i: Šta je Lejdi Gaga rekla o raskidu veridbe sa Kristijanom Karinom

Lejdi Gaga je prizanala da priželjkuje da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi i istakla koliko je raduje majčinstvo koje očekuje sa nestrpljenjem.

– Jako sam uzbuđena što ću imati decu. Radujem se što ću postati majka. Zar to nije neverovatno? Činjenica da možemo nositi život u sebi i brinuti kasnije o jednom ljudskom biću – rekla je pevačica.

Govorilo se da je Lejdi Gaga kriva za raskid četvorogodišnje veze Bredlija Kupera i Irine Šajk

Od kako su Lejdi Gaga i Bredli Kuper na dodeli Oskara prošle godine izveli numeru “Shallow” nisu prestajale priče da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Činjenica da su okončali veze sa dotadašnjim partnerima - Lejdi Gaga je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom, dok je Bredli okončao višegodišnju vezu sa ruskom lepoticom Irinom Šajk sa kojom ima ćerku- samo je pojačala glasine.

Ipak, oni nisu uplovili u vezu, a neimenovani izvor je za  "In Touch" otkrio zašto je to tako.

– Bredli se boji vezivanja, Gaga je bila spremna na vezu. Doslovno, njena zaljubljenost se videla iz aviona. Bredli je zapravo odlučio da sve zaustavi – rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je glumcu posle razlaza sa Irinom Šajk sve ovo delovalo prebrzo i prerano.

– Sva ta usmerenost medija ka njima dvoma bila je za njega vrlo intenzivna. Bredli uvek želi da sve teče sporije u vezama – dodao je izvor za ovaj portal.

Nakon povrede u Las Vegasu Lejdi Gaga se odlučila na veliki korak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 8. Апр 2020. у 4:34 PDT

Pročitajte i:  Sa kojom glumicom je Bredli Kuper u vezi

Nakon povrede koju je doživela kada je  u oktobru 2019. godine pala sa bine na koncertu u Las Vegasu, Lejdi Gaga je doživela pravo prosvetljenje, tvrdi izvor blizak pevačici.

– Doživela je prosvetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rendgen celog tela – rekao je pomenuti izvor, i dodao da joj je mačinstvo ono što je oduvek priželjkivala.

– Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi, otkrio je izvor blizak pevačici koja je odlučila da je vreme da postane majka. Spremna je i da usvoji dete, a razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je želela, a više ne želi da osnivanje njene porodici zavisi od muškarca – dodao je spomenuti izvor.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti