Nataša Bekvalac: Ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna

Nataša Bekvalac: Ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna

Autor: | 10/04/2020

0

Nataša Bekvalac dane provodi sa ćerkama na salašu u Čeneju

Nataša Bekvalac izolaciju provodi sa ćerkama Hanom i Katjom u njihovom domu  u Čeneju.  Kako osim luksuzne vile, ima i veliki bazen, dvorište i voćnjak, odlično je za uživanje u prirodi, ali ta lepota zahteva i veliko održavanje.

Pevačica uživa da provodi vreme u svojoj oazi mira , a sada je otkrila da je spremna da "zavrne rukave" kako bi sve bilo savršeno uredno.

Pročitajte i: Nataša Bekvalac o rođendanskom poklonu koji je promenio život ćerke Hane

- Spremam se da pokosim travnjak u dvorištu. Dakle, ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna - poručila je u svom stilu Nataša putem storija na društvenoj mreži Instagram, pa dodala emotikone koji plaču od smeha.

Nataši odgovora mesto gde se nalazi salaš jer nije daleko od Beograda, te kad god poželi ili ima poslovne obaveze brzo može da stigne do prestonice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 23, 2017 at 10:25am PDT

Nataša je salaš uredila nesposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine.

Njen plan je bio da tamo živi sa ćerkama  i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem, međutim zbog porodičnog nasilja koje je doživela od njega se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama.

 Luka Lazukićpostaće otac po treći put

Pročitajte i: Nataša Bekvalac iznenadila - Ono što me je emotivno ubijalo, trošilo i pokidalo živce, počelo je da mi nedostaje

Kako su preneli domaći mediji Lazukićeva devojka, inače poznata plesačica, kao i pevačica, Slađana Ivanišević u drugom je stanju. Slađana i Luka već duže vreme žive zajedno, a kako navodi Pink.rs, rođenje sina očekuju za oko četiri meseca.

Slađana i Lazukić svoju vezu dugo su krili. A onda su u oktobru prošle godine prvi put izašli u javnost i obelodanili da su u ljubavi.

Luka je prošle godine zvanično i osuđen za nasilje u porodici

Bivši suprug Nataše Bekvalac, je u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine u njihovom porodičnom domu pretukao Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Tada je Luka fizički nasrnuo na Natašu, nakon što je našla poruke u njegovom telefonu koje su joj ukazale na to da joj je neveran.

– Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se posle borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovekom o kojem se prave filmovi – istakla je nakon svega Nataša za Informer Hit i dodala:

– To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka – rekla je Nataša i dadala:

– Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore – zaključila je ona.

 

Hellomagazin.rs Luka Sarac/Ata/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti