Ričard Gir i Alehandra Silva u tajnosti dobili drugog sina

Ričard Gir i Alehandra Silva u tajnosti dobili drugog sina

Autor: | 22/04/2020

0

Holivudski glumac Ričard Gir (71) i njegova 34 godine mlađa supruga Alehandra Silva, dobili su drugog sina. Kako prenose strani magazin Hello, Girova supruga se porodila u tajnosti, a prvog sina su Ričard i Alehandra dobili u februaru 2019. godine, čije ime još nisu otkrili javnosti.

O dolasku prvog sina Ričard Gir i Alehandra Silva prvo su obavestili dalaj - lamu

Iako se mesecima spekulisalo da će njih dvoje dobiti prinovu, oni su odlučili da javno ne govore o tome pre nego što o svemu obaveste dalaj - lamu. Tada su objavili zajedničku fotografiju susreta sa tibetanskim duhovnim vođom, koji je blagoslovio njihovo nerođeno dete. To nikoga nije iznenadilo jer je odavno poznato da je Gir budista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on Jun 5, 2018 at 3:59am PDT

Pročitajte i: Helen Miren i Ričard Gir- Zvezde koje najbolje “nose” svoje godine

Dobili smo blagoslov za dolazak našeg blaga. Nismo mogli da saopštimo vest pre nego što je kažemo Dalaj Lami – saopštio je par.

Venčanje nakon četiri godine veze

Nekada najpoželjniji muškarac Holivuda, sreću je našao pored 34 godine mlađe izabranice, španske novinarke, preduzetnice i aktivistkinje. Par se venčao u aprilu 2018. godine, nakon četiri godine veze, a upoznali su se kada su oboje prolazili kroz razvode.

Iako im zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost, ljubav je pobedila sve izazove.

–  Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam videla svetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao –  izjavila je svojevremeno Alehandra, a posle ceremonije venčanja Gir je istakao da je nasrećniji čovek na svetu

– Kako ne bih bio najsrećniji čovek na svetu, oženio sam lepu ženu koja je pametna, nežna, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti, dobro kuva i priprema najbolje salate na svetu – rekao je jedan od najomiljenih holivudskih glumaca.

Ričardu Giru ovo je treći brak

Gir i Sindi Kraford bili u braku do  1991 do 1995. godine.

Glumac je bio oženjen sa supermodelom Sindi Kraford i glumicom Keri Lovel, sa kojom ima 20-godišnjeg sina Homera.

Nakon četiri godine agonije, sudova i pregovora, glumac je stavio tačku na brak sa koleginicom – Keri Lovel  tek 2016. godine, Razlog zbog kojeg je ova brakorazvodna parnica toliko dugo trajala je vrlo jednostavan – novac! Naime, bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore kako da podele Girovu imovinu koja je procenjena na 120 miliona dolara.

Pročitajte i: Zašto su se razveli Sindi Kraford i Ričard Gir

Pročitajte i: Trač koji je uzburkao javnost- Džulija Roberts se razvodi, “zgodna žena” u vezi sa Ričardom Girom?

Keri, koja je svetskoj javnosti postala poznata nakon uloge Bondove devojke u filmu “Dozvola za ubistvo” iz 1989, a naša publika je pamti po ulozi u seriji “Zakon i red”, papire za razvod je podnela još 2012. godine, posle deset godina braka.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram