Tajči nakon smrti supruga pronašla sreću: Ljubav sve leči

Tajči nakon smrti supruga pronašla sreću: Ljubav sve leči

Autor: | 23/04/2020

0

Nekada najpopularnija pevačica na prostoru bivše Jugoslavije Tatjana Kameron Tajči,  domovinu je davno zamenila Amerikom, a njen život preko okeana obeležila je i jedna tragedija.

U novembru 2017. godine ostala je bez životnog partnera Metjua Kamerona, koji je preminuo od karcionoma pluća u 47. godini

Metju je oboleo od najčešćeg tipa raka pluća kod nepušača, a bolest mu je dijagnostifikovana tek u četvrtom stadijumu. Iako se Tajči uz supruga, sa kojim je bila u braku od 1999. godine i sa kojim ima trojicu sinova, borila do poslednjeg daha i verovala da će zajedno imati dovoljno snage da nadjačaju ovog podmuklog protivnika, nažalost,  bolest je pobedila.

Pročitajte i: Nakon smrti supruga, Tajči se suočila sa novim problemima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Oct 6, 2017 at 9:51am PDT


– Metju Šejn Kamerun više ne oseća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan. Metju mi je pomogao da postanem žena kakva sam danas.  On me voleo onakvu kakva jesam. Pomogao mi je da se suočim sa svojim najvećim strahovima i da ponovo otkrijem snagu koju sam zaboravila da imam – oprostila se Tajči od supruga i putem društvenih mreža.

Tajči nakon tragedije ponovo srećna

Smrt supruga jako ju je potresla ali utehu je pronašla u muzici, meditaciji, pomaganju drugima, a kako se spekulisalo, od decembra prošle godine i u novoj ljubavi.

Naime, nagađalo se da je zvezda devedesetih povratila osmeh na lice zahvaljujući američkom muzičaru Dejvidu Lengleju sa kojim je snimila i duet za Dan zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Sep 30, 2019 at 3:19am PDT

Iako o novoj vezi  do sada nije govorila, za "In Magazin" je otkrila čime ju je novi partner osvojio.

– Ljubav leči sve, ali ne samo romantična ljubav, nego ljubav koju osećamo i koja nas ispuni do zadnjeg atoma, do zadnjeg mesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas –  rekla je 49-godišnja pevačica, koja je upravo takvu ljubav iskusila sa Dejvidom koju ju je osvojio posebnim vrlinama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Apr 18, 2020 at 5:35pm PDT

Pročitajte i: Tajči o tamnoj strani slave - Osetila sam da ne mogu da se zaštitim od moćnih, pohlepnih muškaraca

–  Autentičnost, iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kad u tome osetimo da smo jedan drugome nagrada i ljubav –  sasvim je iskreno ispričala Tajči.

Tajči je devedesetih godina prošlog veka bila na vrhuncu slave, a u Ameriku se odselila 1992. godine

Prvi album je objavila 1990. godine a gotovo preko noći je postala jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše nam zemlje. Jugoslaviju je predstavljala  na "Evrosongu" u Zagrebu 1990, pesmom "Hajde da ludujemo ove noći" koja je postala legendarni hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on Sep 14, 2016 at 11:00pm PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram