Ričard Gir i Alehandra: Tek što su dobili sina, a već imaju novi razlog za slavlje

Ričard Gir i Alehandra: Tek što su dobili sina, a već imaju novi razlog za slavlje

Autor: | 06/05/2020

0

Holivudski glumac Ričard Gir (71) i njegova 34 godine mlađa supruga Alehandra Silva,  nedavno su dobili drugog sina. Kako je preneo strani magazin Hello, Girova supruga se porodila u tajnosti, a prvog sina su Ričard i Alehandra dobili u februaru 2019. godine, čije ime još nisu otkrili javnosti.

Ričard Gir i Alehandra danas imaju poseban razlog za slavlje

Nekoliko dana kasnije stiže još  jedna lep iz doma slavnog para. Naime, Gir i njegova supruga u bračne vode uplovili su u aprilu 2018. godine  i danas slave godišnjicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on May 5, 2020 at 12:10pm PDT


– Na današnji dan sam se udala za najdivnijeg čoveka kojeg sam upoznala. Znam da zvuči kao kliše, ali istina je. Ta misao dolazi iz mog srca. Tako sam ponosna što sam s tobom, što delimo život i što sam majka naše dece. Osim toga sam i tvoj prijatelj i tvoja supruga. Činiš me tako sretnom, ti si ljubav mog života –  napisala je romantičnu poruku na svom Instagram profilu Alehandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on Jun 5, 2018 at 3:59am PDT

Pročitajte i: Helen Miren i Ričard Gir- Zvezde koje najbolje “nose” svoje godine

Venčanje nakon četiri godine veze

Nekada najpoželjniji muškarac Holivuda, sreću je našao pored 34 godine mlađe izabranice, španske novinarke, preduzetnice i aktivistkinje. Par se venčao u aprilu 2018. godine, nakon četiri godine veze, a upoznali su se kada su oboje prolazili kroz razvode.

Iako im zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost, ljubav je pobedila sve izazove.

–  Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam videla svetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao –  izjavila je svojevremeno Alehandra, a posle ceremonije venčanja Gir je istakao da je nasrećniji čovek na svetu

– Kako ne bih bio najsrećniji čovek na svetu, oženio sam lepu ženu koja je pametna, nežna, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti, dobro kuva i priprema najbolje salate na svetu – rekao je jedan od najomiljenih holivudskih glumaca.

Ričardu Giru ovo je treći brak

Gir i Sindi Kraford bili u braku do  1991 do 1995. godine.

Glumac je bio oženjen sa supermodelom Sindi Kraford i glumicom Keri Lovel, sa kojom ima 20-godišnjeg sina Homera.

Nakon četiri godine agonije, sudova i pregovora, glumac je stavio tačku na brak sa koleginicom – Keri Lovel  tek 2016. godine, Razlog zbog kojeg je ova brakorazvodna parnica toliko dugo trajala je vrlo jednostavan – novac! Naime, bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore kako da podele Girovu imovinu koja je procenjena na 120 miliona dolara.

Pročitajte i: Zašto su se razveli Sindi Kraford i Ričard Gir

Pročitajte i: Trač koji je uzburkao javnost- Džulija Roberts se razvodi, “zgodna žena” u vezi sa Ričardom Girom?

Keri, koja je svetskoj javnosti postala poznata nakon uloge Bondove devojke u filmu “Dozvola za ubistvo” iz 1989, a naša publika je pamti po ulozi u seriji “Zakon i red”, papire za razvod je podnela još 2012. godine, posle deset godina braka.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram